Arama sonuçları: *

1. yakupadam23

PC dram ve CPU ışığı yanıyor yardım

Biosa girdim şimdi söndü 1763657883 Önceden SSD de Windows kuruluydu anakart ram işlemci değiştim şimdi açılmıyor windows
  2. yakupadam23

Tam ters CPU kırmızı dram sarı
  3. yakupadam23

Yeni PC kurdum ama PC açılmıyor ve iki tane ışık yanıyor dram kırmızı CPU sarı
  4. yakupadam23

JBL TUNE 720BT Bluetooth kulaklık 1699TL

Geçen sene 2000 e aldım
  5. yakupadam23

Yardım Bu lexar ram alınır mı?

Aynı çip olmassa ne gibi sıkıntı olabilir
  6. yakupadam23

Sİte güvenilir arkadaşımın alışverişi olmştu buradan sizce almak mantıklı mı luan bu fiyata ve ikerde 1 tane daha 16 gb eklemek istersem nasıl yapmalıyım
  7. yakupadam23

Ve ilerde alacağım ram ile uyum kojusunda sıkıntı yaşamamak için ne yapabilirim
  8. yakupadam23

https://www.mbteknoloji.com/lexar-ares-rgb-16gb-6400-mhz-cl32-ddr5-ram-kutusuz Bu ram alınır mı? sizce malum ram fiyatları uçuk şimdilik 1 tane 16 alıp belki seneye yükseltirim
  9. yakupadam23

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

1. Gün ekran geldi 1. Gün tamamlandı diye şimdi arama yapıyorum ama herhangi bir şey gelmedi gelmesi gerekiyormu 1763111743 . 1763111763 Nasıl yapmıştım reis sen
  10. yakupadam23

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

2x16 dual kit ram lazım hocam güzel indirimli.Marka model hiç farketmez o kadar dardayız.
  11. yakupadam23

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

2x16 dual kit ram lazım hocam güzel indirimli.Marka model hiç farketmez o kadar dardayız.
  12. yakupadam23

Peki kodlar aynı hesapta kullanılamıyor değilmi
  13. yakupadam23

Nasıl anlamadım yani hem bilgisayar tablet telefondan yandexi arama motoru yapıp aynı telefon numarasını yazarsak o telefona 3 kod gelicek ve bu 3 kodu aynı hesaba kullanabileceğim yanlış anladıysam tekrar anlatırmısınız
  14. yakupadam23

Yardım Hangi Rami almalıyım acil

Fiyatı ne kadar hocam
  15. yakupadam23

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ram alsammı şuan ya 6000 e lexar 2x16 zamnlanırmı Kasım'da yoksa daha mı indirim olur
  16. yakupadam23

Cprsairi almış biri stoğu bitti şimdi lexar alınır mı?
  17. yakupadam23

Zamlanmadan lexar da Corsair de daha pahalıydı patriottan ve patriotta sıkıntı yaşayanlar oluyormuş
  18. yakupadam23

Evet ya fiyatını haketmiyor bence şuan. Bu ikiside 6500 civarı daha da zamlanmadan alsammı diye düşünüyorum
  19. yakupadam23

Lexar ares Cl 32 6400 mu 2x16 Corsair Cl 36 6000 mi 2x16 Yoksa Kasım indirimlerinimi bekliyeyim
Geri