Arama sonuçları: *

1. Maschera

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Çok ilginç bir durummuş. USA vb. ülkelerden sipariş teslim alanlarda mevcut.
  2. Maschera

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Aynı firma değiller operasyonel olarak farklı 2 oluşumlar lakin Whatgeek Çin üzerinden genel satış sağlıyor. Yanlış bilmiyorsam EpoMaker Amerika ve Avustralya üzerinden gönderim sağlıyor. Sorunun kaynağı bu olabilir. Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
  3. Maschera

Vergi konusu marka ile alakalı bir durum değil. Whatgeek gönderim sağlarken seçeceğin kargo firmasıyla beraber gerekli ek ödemeleri kendisi yapıyor ve tutarı düşük tutuyor. Epomaker ise bunu yapmıyor. Bu yüzden de vergi doğuyor ve sen ödemiş oluyorsun. Gönderimin açılmasını bende bekliyorum.
  4. Maschera

Buradan konuyu uzatmak istemiyorum. "maschera" discord adım. Klavye konusunda net bir karar vermek adına yardımcı olmak isteyen ekleyebilir. Şu anlık @freygasm arkadaşımızın attıklarını inceliyorum.
  5. Maschera

Modeli inceliyorum çok teşekkür ederim. Peki bütçe sınırını kaldırırsak öneriniz ne olur? Bu başlıktaki ürünle kıyasladığımızda attığınız nasıldır bunu da merak etmekteyim. Klavyeler konusunda pek bir bilgim bulunmuyor. :/
  6. Maschera

Merhaba. İlgin için teşekkür ederim. Bütçe sınırım yok lakin gereksiz paralar vermek istemiyorum. Oyuncu vb. değilim. Yazılım-yazı ağırlıklı kullanacağımdan dolayı genel yapısı buna uygun olsun isterim. Tok-sessiz ürünler tercihim. Kablosuz şart. 1-2K arası uygun sanırım bu özellikler için...
  7. Maschera

Epomaker ekstra vergi çıkaracağından dolayı konuyu kapattığınızı görüp satın almadım. Halen bir arayıştayım. Görüntüsü güzel ve tok-sessizlik odaklı bir ürün yakalarsanız lütfen bizimle paylaşın. Çok teşekkürler.
  8. Maschera

❌İndirim Bitti! ₺1,899 - EPOMAKER x Aula F75 Mekanik Klavye

Paylaşımlar için çok teşekkür ederiz. Tok-sessizlik için hangi switchi önerirsiniz? Yazılım-yazı ağırlıklı kullanacağım. Dışarıdayım net dinleyemiyor ve bakamıyorum o yüzden sizin bilginize danışıyorum.
  9. Maschera

Merhaba. Sizden haber beklemekteyim. Bütçe sınırım yok lakin fazla para harcamak istemiyorum. Yazılım ile uğraştığımdan dolayı yanımda taşıyabileceğim mümkünse tok-sessiz bir ürün arıyorum. Normal şartlarda bu ürünü satın alacaktım lakin sessiz olan switch'in stoğu tükenmiş. Yeni atacağınız...
Geri