Arama sonuçları: *

1. H

yardım edebilirmisiniz

arkadaşlar ben sistem topluyorum ve ben topladığım sistemde ekran kartı olarak gtx 1650 oc 4 gb ddr6 var siz ce u ekran kartı iyi midir herşeyi oynatır mı
  2. H

yardım edebilirmisiniz ?

ekran kartlı olursa
  3. H

yardım edebilirmisiniz ?

hazır olursa iyi olur ama ben montajlayabilirim
  4. H

yardım edebilirmisiniz ?

arkadaşlar bana 3000-3500 veya 4000 tl lik bütçeli sistem önerir misiniz? oyun için son olarak fps si biraz yüksek olursa sevinirim
  5. H

4000 TL - Sistem önerir misiniz

merhaba arkadaşlar ben 3000-3500 veya 4000 tl bütçeli bir sistem arıyorum oyun içi bana yardım edermisiniz ?
  6. H

yardım edebilirmisiniz acaba ?

arkadaşlar mesala benim alacağım ekran kartında oc li versiyonu gta 5 te 90 100 fpslerede geziyor ben oc suz ekran kartı alıp oc yaptığım zaman bu fps ler de dolaşacakmı
  7. H

yardım edebilirmisiniz acaba ?

merhaba arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum acaba bir oc suz ekran kartı alırsam oc yapabilirmiyim yoksa oc li bir ekran kartı mı almak zorundayım
  8. H

yardım edebilirmisiniz ?

merhaba arrkadaşlar acaba bana psu için 80 plus bronez ve 80 plus arasındaki farkı söylermisiniz ve bu iki oyun için 80 plus mı yoksa 80 plus bronze mi hangisidir acaba?
  9. H

SİSTEM İÇİN EN İYİ MARKA HANGİSİ?

arkadaşlar ben msi ekran kartımı yoksa asusmu bide anakart ta yardımcı olursanız sevinirim o kadar
  10. H

SİSTEM İÇİN EN İYİ MARKA HANGİSİ?

merhaba arkadaşlar ben bir sistem almak için en iyi marka sizce hangisi msi mı asus mu? kararsız kaldım
  11. H

arkadaşlar yardım edermisiniz psu için ?

tşk arkadaşlar yeni gördüm saolun.
  12. H

arkadaşlar yardım edermisiniz psu için ?

arkdaşlar ben bir sistem alma istiyorum sistemin içinde 550 walt psu var 80 plus sizce bu sistem için yeterlimidir? NOT:sistemin içinde gtx 1660 super oc,16 gb ram,1600 af işlemci ve ssd ve hdd yoktur https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/
  13. H

4000-4500 TL arası sistem önerir misiniz link atarsanız sevinirim

arkadaşlar peki bu model nasıl sizce https://www.gamegaraj.com/urun/mastory-5an/
  14. H

saolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. tşk
  15. H

merhaba ben 4000-4500 TL arası güzel bir sistem arıyorum ama parçaları biraz eski geliyor bana yeni parçalara sahip bir pc önerir misiniz? link bırakırsanız sevinirim NOT:ben ekran kartı olarak gtx 1660 super veya gtx 1660 super oc.
  16. H

Gamegaraj Elden Taksit

arkdaşlar game garaj ın elden taksit seçeneyi varmıdır ben bulamadım da acaba bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz ?
  17. H

Hp Omen Dh0013NT vs Helios 300 ikisi arasında kaldım

şey hp omen media markta stokta oradan bakabilirsiniz rtx 2060 olan 1586865003 pardon cevabınız nedir
  18. H

acer predator linki buyrun:https://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-intel-core-i7-9750h-2-6ghz-16gb-1tb-256ssd-17-3-rtx-2060-6gb-w10.html
  19. H

donanım arşivi youtube kanalında iki tane oyuncu laptop beğendim acaba hangisini önerirsiniz hp omen 15 dh0013nt diğeride acer predator helios 300 hangisini tavsiye edersiniz acaba
Top Bottom