Arama sonuçları: *

1. Yusuuf

Kapata bastım 1 saattir güncelleme yapıyor

Hocam benzer durum başıma gelmişti. Güçten kesip yeniden açtım bilgisayarı, sorun düzeldi. Ancak siz yine de kesin bilgi olmadan bunu denemeyin.
  2. Yusuuf

Hayatım konusunda çok çaresizim

Hocam annenin bir bildiği var elbette. Onun da gönlünün olması için oradan arkadaş edinmeye bak. Bol bol araştırma yapıp annenle paylaş. Ve eninde sonunda git yurtdışına. Hayallerini hedeflere dönüştür. Ve hedeflerini gerçekleştirmek için ilerle.
  3. Yusuuf

Fiziğim sizce iyi mi?

Hocam siz yanlış fiziğe çalışmışsınız gibi geldi... Kalem kağıtla olan fizik buna pek etki etmiyor 🙃
  4. Yusuuf

Başıma bir şey gelir mi?

Rica ederim, ne demek.
  5. Yusuuf

Başıma bir şey gelir mi?

İnternet üzerinden Facebook'u arat. Yüklemeden hesabına giriş yap. Sonra hesabı sil seçeneğini bulup sil. Eğer bulamazsan yaz, yerini söyleyelim.
  6. Yusuuf

Başıma bir şey gelir mi?

Dostum yaşının küçük olduğunu ve gerçekten dürüst olduğunu düşünerek yorum yapmak istiyorum. Korkacak bir durum yok. Kimse sana bir şey yapamaz, siber güvenlik değildir zaten o şahıs. Olsa bile seninle uğraşmak için kaynaklarını tüketmez. Yine de için rahat etmiyorsa hesabını silebilirsin. Ancak...
  7. Yusuuf

Başıma bir şey gelir mi?

Biraz mantıklı düşünün siber güvenlik olsa bile o kadar olay yaşanırken sizin küfür etmenize mi takılacaklar 😁
Geri