Arama sonuçları: *

1. H

Beyaz psu modifiyesi

Şu an thermaltake 500w kullanıyprum ve bana yetiyor. Sistemi beyaz yapmaya karar verdim kabloları şu ürünü alıp değişe bilirmiyim beyaz psu almak yerine? Herhangi bir dikkat edeceyimiz farkı varmıdır kabloların?
  2. H

Japonyadan ucuz ekran kartı

Japonyadan rx6600(xt) ve ya rtx 3060 almak istiyorum amazon amerikadakı fiyatlar neredeyse aynı japonya için open box olarak satılan ekran kartlarını bula bileceğim bir site varmı?
  3. H

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve 500w psu için amd gpu önerisi

(Thermaltake söart series 80+ )500w 1707855340 6700 xt ryzen 5 5600 le ne kadar psu taleb ediyor?
  4. H

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve 500w psu için amd gpu önerisi

Rx 6700 gibi kartların psuya sorun olmayacağını dediler fakat şüpheli kaldım yeterli olurmu?
  5. H

Çözüldü✓ 1x16 ve 1x8 aynı ram

Peki burdaki performans önemi aynı hacimdeki ramlerin çift olmasımı yoksa 2x16 2x8 den daha güçlü olur diyemi?
  6. H

Çözüldü✓ 1x16 ve 1x8 aynı ram

merhaba sistemimde 1x16 patriot ram bulunuyor (ddr4) tek kanal oldugu icin çift ram yapmak istiyorum fakat 16 pahalı ve fazla aynısından 8 gb ram eklersem sorun olurmu?
  7. H

Çözüldü✓ Dark Freezer X94rd AM4 aparatı nerden bulunur?

Yani her cpu fanında hem intel için hemde amd için o aparata uygun plastik geliyomu? Yani amd bacakları ve fanla gelicek olan plastikler farklı şeylermi?
  8. H

Çözüldü✓ Dark Freezer X94rd AM4 aparatı nerden bulunur?

anakarta bağlamak için AM4 aparatı her bir kule tipi için farklıdır diye biiyorum ve bu üründe aparat yok (Sistem toplamada yeniyim) Ürünün link:https://ty.gl/jegog34ega
  9. H

Çözüldü✓ Soğutucu yeterli olurmu?

Patriot viper steel 16 gb ddr4 3200 mhz
  10. H

Pek fazla anlayışım yokta GİGABYTE B450M K AM4 mATX (ryzen 5 5600) icin bu markanın hangi fanını önerirsiniz?
  11. H

hocam peki bunların calışma sesi hangisi daha sessiz olur? ve yeni macun olarak orta yuksek kaliteli hangi macun onerirsiniz?
  12. H

i5 10400f kullanıyorum ve ryzen 5 5600 alıcam anakart değişerek lakin hangi fan olduğunu hatırlamıyorum valorantda 62 derece görüyor max (1.5 yıl önce kullandıgım ilk macun hala ) bu soğutucu ryzen 5 5600 için yetermi ?
Top Bottom