Arama sonuçları: *

1. O

Türk Telekom Upload Hızı?

millenicom kullanıyorum hızlanmadı daha tt altyapısındayım aslında hızlanması lazımdı
  2. O

Mikrofon Önerisi

Sorun şu usbnın verdiği güç bu tarz mikrofonlarda yetersiz geliyor diyorlar direkt büyük ses kartı ve power alıyolarmıs kullanmak için ha usbdende olur bi nebze ama direkt usblı olan modeller daha iyi geliyor bana
  3. O

Mikrofon Önerisi

Hocam buna ses kartı takmadan hiçbir işe yaramıyo diyorlar onun içinde baya yer gerekiyor direkt usbden çalışan var mı bildiğin
  4. O

Mikrofon Önerisi

Sağol bakacağım
  5. O

Mikrofon Önerisi

Telefon kamerası kullanıyorum webcam olarak elimde kullanmadığım telefon var webcam almayı düşünmüyorun gitar ses kaydı yapmak içinde istediğim için iyi bir mikrofon arıyorum 1586860259 Webcam arasam webcam diye yazardım zaten gitar ses kaydında patlama yapıyor webcamler ve evin heryerindeki...
  6. O

Mikrofon Önerisi

Dostlar mikrofon alacağım fifine k670 düşünüyorum türkiyede 400tl civarında bulunmakta başka ne önerebilirsiniz hem gitar ses kaydı için hemde yayınlarda kullanılacak. Hyperx quadcast çok hoşuma gitti ama profesyonel biri değilim 1000tl vermek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. Şuan elimde...
Top Bottom