Arama sonuçları: *

1. M

RTX 3060 V1 LHR`siz 470.05 DRİVER YÜKLEMEME RAĞMEN 49 MH/S DEN 26 MH/S DÜŞÜYOR

kartına ayrı güç kablosu gerek güç kaynağından onu bağlarsın yoksa dönüştürücü alırsın riserin yanında güç kablosu gelıyor ve risere takıyorsun erkan kartının üstünde güç girişi var zaten üstüne ayrı takıyorsun
  2. M

BİNANCE İLE 5 GÜNDÜR MİNİNG YAPIYORUM POOL HESABIMA ETH YATMIYOR YARDIMM !!!

3. gün bekletiyorlar kapatıp tekrar iletişime geçiyorum yine bekletiyorlar anlayamadığım bir şekilde
  3. M

hayır yok ne spot cüzdanı ne pool hesabı ikiside boş @Abdullah Hacıgül knkna yardımın lazım sen bilirsin belki
  4. M

denemedim bildiğim bi Binance var onuda phonixminer ile kazıyorum öneriniz varmı?
  5. M

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 gündür mining yapıyorum elimde iki tane kartım var ikisininde driverleri yüklü RTX 3060 diğeri ise RX 5600 XT binance ooldan kontrol ettiğimde işçi 1 aktif grafiğini izleyebiliyorum çalıştığını görüyorum ancak hesabıma bugüne kadar eth yatmadı anlayamadığım şekilde...
  6. M

farklı bir anakartta denedim pcı 3.0 ve 4.0 destekleyen kartlarda çalışıyor 49 mh/s alabılıyorum kartta değil anakarttan dolayıymış
  7. M

durup dururken düşüyor 1636799170 anakarta takılı kartım ve monitör de bağlı riserde deiğer 5600 xt yi kullanıyorum tek 3060 deniyorum yine aynı 1636799317 anakarta takılı kartım ve monitör de bağlı riserde deiğer 5600 xt yi kullanıyorum tek 3060 deniyorum yine aynı pci express 2.0...
  8. M

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce RTX 3060 aldım kartı LHR`siz diye aldım 470.05 driverı kuruluyor. kart LHR değil ancak açtığımda performansı 49 mh/s iken 20 saniye içinde 27 mh/s`e düşüyor aldığım kişi 3 ay 49 mh/s ile sabit yaptığını söyledi bende gidip görüp aldım kendi bilgisayarıma taktığım da...
  9. M

Yardım Ekran kaydı alırken mikrofondan gelen cızırtı

Onu farketmiştim teşekkür ederim 😊
  10. M

Sizce önerebileceğiniz ses karti var mı? Ve ise yarar mi ?
  11. M

Denedim render için kullandığım programı da denedim onun dışında farklı programlar da kullandım ancak nafile
  12. M

Bir çok program denedim ancak öyle bir cızırtı var ki yok olmuyor ve bu çok rahatsız ediyor. Youtube için video çekmeye çalışıyorum ve açıkçası baya acemiyim şuana kadar toplam 10k izlenme oldu ve devam ettirmek istiyorum. Audacity prgorami ile denedim azalıyor ama rahatsız ediyor ve sesim çok...
  13. M

Merhaba dostlar, Benim kullandığım kulaklık Snopy SN-RW 3 yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Discord dan konuşurken arka planda gram cızırtı yok ancak windows 10 orjinal sürüme sahibim ve kaydı windows 10'un kendi video kaydetme özelliğini kullanıyorum, discordda gram cızırtı yapmayan...
Geri