Arama sonuçları: *

1. Y

4070 super 7500f az fps veriyor

hocam çözüm bulabildiniz mi bendede aynı sorun var
  2. Y

YENİ BİLGİSAYARIMDA FPS SORUNU YAŞIYORUM

hocam bunu yapacaktım videolardaki adamlar pek birşeyin değişmediğini söylemişti ama yine de denemekte fayda var bir bakalım.
  3. Y

YENİ BİLGİSAYARIMDA FPS SORUNU YAŞIYORUM

1 Ay önce yeni bilgisayar aldım içinde ryzen 5 7500f ve rtx 4070 super var fakat aldığım fps asla tatmin etmiyor arkadaşlarımın bilgisayarları daha kötü ama benim fps im daha düşük mesela valorantta 300 fps falan alıyorum bilgisayarımı nasıl tam performansını alabilirim
  4. Y

LAPTOP SÜREKLİ ÇÖKÜYOR FPS ÇOK DÜŞÜK

hocam geçen ay excaliburun ömür boyu temizlik hakkından yararlandım ama ne yaptılar bi bilgim yok tek bildigim fanların degistirildigi
  5. Y

LAPTOP SÜREKLİ ÇÖKÜYOR FPS ÇOK DÜŞÜK

Excalibur g770 laptopum var 3 yıl oldu alalı sürekli çöküyor fps çok düşük oyuna girdiğim an fps düşmeye başlıyor ve ardından çöküyor ve tekrar açtığımda hemen çöküyor discord veya googleye girdiğim an format atmaya çalışıyorum atamadan çöküyor kafayı sıyırmak üzereyim yardımcı olabilecek var mı
  6. Y

Excalibur g770 laptop kasıyor

otomatik olarak kapanıyor normal kapat tuşuna basar gibi kapanıyor komple bakımdan önce kapanmalar oluyordu ama pc çok eski değil niye böyle oluyor anlamıyorum resmen çıldırmak üzereyim😅
  7. Y

Excalibur g770 laptop kasıyor

Laptopu 3 yıl oldu olmadı alalı şimdi ise geçenlerde bayiye götürüp ömür boyu temizlemeden yararlandım fakat hala kasmaya devam ediyor ve laptopu açınca hemen çöküyor bilgisayar çöküyor ne yapmam gerekiyor
Geri