Arama sonuçları: *

1. Shockwave

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Yeni güncelleme ile artık developer mode açılmıyor. Çözebilen var mı?
  2. Shockwave

Bu kumandadan kullanan var mı arkadaşlar? her fonksiyon çalışıyor ama açma kapatma yapmıyor. 2 kumanda taşımak gerekiyor bu durumda.
  3. Shockwave

Pcden alttaki dosya ile yazılım atılması lazım sanki, ama cihaz bu şekilde pc görür mü orasından emin değilim. https://drive.google.com/drive/folders/1gw4KIPF-oxtiNV8k_7J4h1TTU51LWrqp?usp=drive_link
  4. Shockwave

Netflix uyarısından sonra 202407 güncellemesini manuel tetikleyerek yaptım, cihaza yeni bir app store gelmiş, oradan yükleyip, güncellemesini de yapınca Netflix çalıştı. Başka bir arkadaşımın cihazında %19da kaldı, onu da fabrika ayarlarına alıp güncelleyebildik. Şu an Amazon prime'ın iğrenç...
  5. Shockwave

Netflixte nasıl bir sorun var sizde? Prime video eski arayüz apklar çalışıyor bende ama kullanım tam bir eziyet. Manuel güncelleme için dosya verilmişti, konu içinde aramanız gerek.
  6. Shockwave

Hy300 için çalışan, yeni arayüz prime video apksı var mıdır? Bir arkadaş konuda eski atayüz vermişti ama hiç kullanışlı değil. Deneyen oldu mu? Play storedaki versiyon videoları çalıştırmıyor.
  7. Shockwave

İlk boot ederken beyaz beyaz noktalar sorunu mu? Küçük siyah noktalar sorunu mu? Çünkü beyazda lens tozu, siyahsa LCD panel tozu. PC kasası temizleyen hava üfleyicilerden üfletince geçiyor. Elinde yoksa, kasa açılacak mecburen.
  8. Shockwave

Başıma geleceği bildiğim için direkt bakmadım, hafif yanlardan bende baktım. Geçmiş olsun önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Devam ederse göz doktoruna görünün hocam.
  9. Shockwave

Lenslere sakın kolonya değdirmeyin. benden söylemesi. mümkünse lcd ekran temizleyici veya hiç yoksa izopropil alkol.
  10. Shockwave

Beklenti seviyeni bilmiyorum ama bu fiyata bana gayet yeterli geldi. fiyata göre içinde üst veya orta segment malzeme görebileceğimi sanmıyordum, öyle de oldu.
  11. Shockwave

Köşe netliği kesinlikle düzelmiyor arkadaşlar boşa denemeyin. Lensler oldukça kalitesiz içinde baktığım kadarıyla. Ben söktüğümde lens yönlerine bakmadım ama aynı söktüğüm sırada taktım, tine aynı köşe netliği sorunlu. Ben elime almışken devrelere soğuk lehim yaptım ve besleme kondansatörü daha...
  12. Shockwave

Cihazda bootloader kilidi yok hocam. Standart basit bir android incelediğim kadarıyla. Magisk'in düz ve delta sürümü ile hata verdi. Teknik bir mount hatası verdi. Muhtemelen orangefox ile root edilebilir. Hafta sonu deneyeceğim. Verdiğin rom dosyası içinden boot imajı basitçe çıkarılabilir ama...
  13. Shockwave

Benimki de aynı şekilde, manuel kullanıyorum. LED değişimi çok zor çünkü cihaz kompakt. Yüksek ısı veren bir ampulü soğutamazsın o cihazla. Soğuyacak güçte fanı bulsan da gürültü çok olacaktır.
  14. Shockwave

Hocam alttaki videoyu baştan sonra izleyin vaktiniz olunca, temizlik ve söküp geri toplama olayını adım adım anlatıyor.
  15. Shockwave

Bende böyle bir durum yok hocam, cihaz duvara tam önden mi bakıyor? netliği lensin önündeki siyah kadrandan ayarladınız mı? şayet olmuyorsa içi açılıp temizlenebilir, en son çare lenste fabrikasyon bir problem de olabilir.
  16. Shockwave

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Cihazdaki HDMI portu sadece In, out değil, dolayısı ile görüntüyü dışarı veremezsin. Sadece screen mirror ile mümkün olabilir.
  17. Shockwave

Resim yerine video çekersen daha anlaşılır oluyor hocam. Çekmeden önce telefonun lensini de sil.
  18. Shockwave

Aynen öyle bir malzeme, ilk önce memnun değildim, sonradan ters taktığımı farkettim, şu an çok memnunum hocam. Ben alttaki linkten aldım, o da yurtdışı ama 1 haftada geldi...
  19. Shockwave

Resimde çıkıyor hocam, gözle bakıldığında yok yalnız. Yani çok takılmamak lazım, neticede 1700 Tl lik bir cihaz :)
Top Bottom