Arkadaşlar merhaba.
Ben LoL'e yeni başladım ve Master Yi oynamak istiyorum nasıl bir Build yapmalıyım ve LoL terimlerini falan kolayca öğrenebileceğim bir kanal vs. var mı acaba ve nasıl oynamalıyım önerilerde bulunursanız çok sevinirm.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben 1 sene önce falan Rampage X jammer kulaklık aldım. Geldiğinde bilgisayara bağlayınca videolardaki sesler vb. gelmiyor. Onun yerine cızırtı sesi geliyor ama telefonda ses geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Arkadaşlar merhaba ben yakın zamanda 10 bin TL ye bir sistem alacağım 2. El olcacak elimde sadece 2 tane ram var sizce tek tek mi toplayayım yoksa hazır mı alıyım tek tek se hangi parçaları alayım
Arkadaşlar ben bir iki haftadır 0x0000e9 hatasını alıyorum ve bugün Windows 7 bir milattan kalma bilgisayardan Rufus'la Windows 11 yazdırdım ve boot menüde 2 tane flash ismi çıkıyor. 1 tanesinde NTFS driver loaded gibi bir şey yazıyor. Bilgisayarcıya para vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ben bilgisayarı kapat aç yaptım ondan sonra beklenmeyen g/ç hatası 0x0000e9 hatası veriyor ve system 32 deki bi dosyayı gösteriyor. Galiba format atmam lazımmış ama bende format için USB bellek yok bilgisayarcı ya para vermek istiyorum ne yapmalıyım
tamam yapıyım yazarım wattman demiyor ama beklenmedik sistem hatası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi diyor
1743874084
knk bende usb bellek yok ta başka program varmı
arkadaşlar benim rx 580 ekran kartım var ve wattman hatasından dolayı galiba ekran kartı özellikle oyunlarda çöküp kapanıyor ve ekranda sinyal yok yazısı çıkıyor bunu nasıl çözebilirim
çok sıkıldım
Merhaba arkadaşlar benim rx 580 ekran kartım var wattman hatasından çöküp kapandığı için 1 2 aya bir işlemci ve ekran kartı alacağım. Aklımda böyle sorunlardan dolayı özellikle 2050 ekran kartı almayı düşünüyorum sizde amd mi alıyım 0 alacağım. İşlemci de amd ryzen 5 5600 olacak
merhaba arkadaşlar ben daha dün bilgisayarı kullanırken sorun yoktu ama bugün açtığımda 5 dakika kullandıktan sonra ekran gidiyor kasanın fanları hızlanmaya başlıyor ve monitörde turuncu ışık yanıyor