Arama sonuçları: *

• Users: kiyu0
  • Order by date
  1. K

Fonksiyon tuşlarının işlevleri değişti

2 Gün öncesine kadar alt f4 yapınca pencereyi kapatıyordum f5 yapınca yeniliyordum diğerlerini çok kullanmıyordum benim için bir işlevleri yoktu şu an alt f4 yapınca video oynatıcı açılıyor f5 yapınca arkada video falan açıksa onu durdurup başlatıyor diğerlerininde görevlerinin değiştini...
  2. K

700-800 tl kulaklık önerisi

hocam o çok aşıyor bütçeyi 1723812914 hocam 800 üstüne çıkamıyorum malesef mouse pad falan da alacağım
  3. K

700-800 tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar geçenlerde kulaklığımın mikrofonu bozuldu ve kulağa takılan kısmı aşınmaya başladı bu yüzden yeni kulaklık alıcam önerileriniz nedir bütçem max 800tl
  4. K

LOL mavi ekran sorunu

hayır çözemedim 1723738988 sorun olmaya başladıktan sonra format attım düzelmedi 1723739122 nasıl yapıcam acaba bilmiyorum da
  5. K

riot mavi ekran sorunu

Arkadaşlar selam ben bir kaç aydır riota giremiyorum girdiğimde mavi ekran çıkıyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?
  6. K

Mavi Ekran Mavi ekran sorunu - minidump

çözüm bulabildin mi nasıl çözdün bende de aynı sorun var
  7. K

LOL mavi ekran sorunu

Selam arkadaşlar size lolle ilgili bir sorunu mu anlatıcam lütfen yardımcı olur musunuz. Ben lol vanguard güncellemesi gelene kadar rahat rahat oynayabiliyordum fakat vanguard güncellemesinden sonra riot açınca mavi ekran yemeye başladım napmam lazım
  8. K

500TL altı kulaklık önerisi

Selam dostlar şuan kullandığım kulaklığın mikrofonu bozuldu bu yüzden yeni kulaklık almalıyım 400-500tl arası mikrofonu güzel bir kulaklık önerir misiniz
  9. K

Çözüldü✓ R3 1200 İşlemci ile Gtx 1660ti ekran kartı kullanıcam bir sorun olur mu

Selam arkadaşlar şuan elimde Ryzen 3 1200 işlemci ve gtx 1660ti ekran kartı var işlemciyi 1 2 ay içinde yükselticem yükseltene kadar ki süre zarfında böyle kullanmak zorundayım çok büyük bir darboğaz olacağını biliyorum sisteme bir zararı olur mu?
  10. K

PS3 güvenli moda girdim çıkamıyorum

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun güvenli modda sistem güncellemesi yapmak için girdim güncelleme yapamadım ama güvenli moddanda çıkamıyorum bilgisi olan birisi yazabilir mi ilk kez kullanıyorum tecrübesizim
  11. K

Yavru kedi buldum yardimci olun

Müsait olduğum en yakın zamanda veterinere götürücem ama barınağa götürmelerini istemiyorum çok içim ısındı bu küçüğe 1715831188 Tamamdır hocam ben bir kac gün bu sekilde besleyeyim ondan sonra süt tozu biberon falan alırım
  12. K

İnternetten biraz baktım sadece sıvıyla beslenmeli falan diyor bende süt verdim şuan elimde belli kediye özel bir şey yoktu
  13. K

Kedi mamasını yiyebilir mi dişlerine baktım 4 tane falan dişi vardj
  14. K

Arkadaşlar az önce köy evinden dönerken yolda bir yavru kedi bulduk kedi çok küçük şırıngayla biraz suyla karışık süt verdim şuan uyuyor napmam lazım bi akıl verin
  15. K

şu sistemler işimi görürmü

Rx 6700xt 4060a yakın bazende eşit olan bir kart 2070e oranla kesinlikle daha iyidir 1715189537 En mantıklısı rx 6700xtli dediginiz9 1715189688 Yayını 3050de 2060da da rahat açarsın ama performans acısından 4060 rx 6600 rx 6700xt falan daha iyi olur bütçenize gore6
  16. K

25000 TL Sistem Önerisi

En mantıklısı bu arkadaşın attığı gibi görünüyor hocam
  17. K

Dar bogaz yaparmi siparişi ona göre iptal edecem

4070 dahil demedim zaten 4070e kadar dedim
  18. K

F/P ucuz yollu oyun bilgisayarı önerisi (öncelik laptop)

Kanka o siteye ve satıcıya bağlı sen girip sitelere bakabilirsen daha iyi olur ben şuan müsait değilim
  19. K

F/P ucuz yollu oyun bilgisayarı önerisi (öncelik laptop)

Monitor olarak https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-asus-vy249hge-23-8-inc-monitor-fiyatlari,2228505059 klavye ve mouse bilgim yok denilecek kadar az
Geri