Arama sonuçları: *

1. kachow

Lenovo M210 mouse alınır mı?

Trendyolda 500 TL'ye düşmüş. 300 IPS ve 35G Hızlanması olduğu yazıyor. İnternette hiçbir değerlendirme bulamadım bu fiyat bandında değerlendirilir mi?
  2. kachow

700TL Kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

700Tl bütçe var aşamam. Kulak içi alabileceğim en iyi kulaklığı almak istiyorum bu bütçede hangi kulaklık alınabilir?
  3. kachow

10000 TL Telefon Önerisi

Hocam sizce S21FE mi daha iyi olur OnePlus 9 Pro mu
  4. kachow

10000 TL Telefon Önerisi

Yakın zamanda emektar j7 pro'mu kaybettiğim için yeni bir telefon arıyorum. Bütçem 10000TL civarı ve çok yükseleceğini sanmıyorum. Benim için önemli olan Kamera ve Ekran çok nadir oyun oynayan birisiyimdir. 2.el'e biraz daha yatkınım ama 0 da olabilir. Hangi telefonu önerirsiniz?
  5. kachow

KZ Castor Harman 260 TL - Tripowin Piccolo 320 TL

Kulaklıktan pek anlamam hocam ne farkı var? Ben normal telefonumda/bilgisayarımda kullanacağım hangisini önerirsiniz
  6. kachow

Lisede Erasmus nasıl işliyor?

Düz gezidir hocam o Erasmusla bi alakası yoktur
  7. kachow

Toplam ne kadar tuttu hocam
  8. kachow

Devlet okulu, fen lisesi
  9. kachow

Bu sene okulum ile Erasmusa gitmek istiyorum. Fakat hangi masrafları bizim karşıladığımızı, vize ve pasaport işlerini nasıl yapacağımızı hiç bilmiyorum bilgisi olan aydınlatabilir mi?
  10. kachow

Öneri 20000TL oyun ağırlıklı laptop önerisi

Düzenledim hocam
  11. kachow

Öneri 20000TL oyun ağırlıklı laptop önerisi

Merhabalar. Bir laptop almak istiyorum. Laptopu genellikle oyun belki ilerleyen yıllarda kod yazmak için kullanacağım. Bütçemi çok geçebileceğimi sanmıyorum ve en azından almışken güzel bir şeyler almak için 2. ele yöneldim. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz laptop var mıdır? Sakarya'da...
  12. kachow

VGA kablosu algılanmıyor

Arkadaşımın bodrumunda eski bir bilgisayar bulduk ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedik. İlk bilgisayarı kurduğumuzda sorunsuz şekilde çalışıyordu. Windows yükleme ekranı ve giriş ekranı sorunsuz şekilde açıldı ardından masaüstü açılacağı zaman ekran bozuldu bildiğiniz rengarenk...
Geri