Arama sonuçları: *

1. B

Laptop yüksek vram sıcaklığı

VRAM'lerim her zaman sıcak çalışırdı; oyun oynarken genellikle 88 °c civarına kadar çıkardı. Geçtiğimiz günlerde sıvı metal uygulaması yaptım ve bu sırada VRAM termal pedlerini de değiştirmeye karar verdim. Aynı kalınlıkta Thermal Grizzly minus pad Pro kullandım. Ancak sıcaklıklarda hiçbir...
  2. B

Öneri Ücretsiz Minecraft Sunucusu Kurma

Nasıl yapılıyor?
  3. B

Cyberpunk gizli son nasıl açılır

Cyberpunk ı 3 defa bitirdim ama hiçbir seferinde ne yaparsam yapayım gizli sonu açamadım söylenilen bütün olması gereken diyologları seçtim ama birtürlü beceremedim.Tam olarak nasıl ulaşabilirim?Biyerde cmd’yi yönetici olarak çalıştırıp bi kod falan giriyorduk gizli sona ulaşabiliyorduk öyle...
  4. B

dell gaming g15 5530 rtx4060

RDR2 klasöründeki dlss dosyası 2.2.1 sürümü ve ben internetten güncel sürümü yüklüyorum ancak oyun her seferinde açılırken eski sürümü zorla geri yüklüyor,internette yabancılarda vs. yaşayanlar var ama ne denediysem bi türlü sonuç alamadım.Yardımcı olabilir misin?
  5. B

doki doki crack için türkçe yama

Hocam nasıl yaptınız?Bende korsan indirdim ama türkçe yamayı kuramadım
  6. B

Çözüldü✓ Dell g15 5530 bilgisayar önerisi

Dell müşteri hizmetleri vs. Kendisi söylüyor beyaz aydınlatmalı modelde alienware command center çalışmadığı hakkında.Diğer yazılımsal hatalarda son versiyonlarda düzeltildi diye biliyorum Dell’in USA sitesindeki 470 yorumun neredeyse hepsini okudum çoğu kişi güncel modelden gayet...
  7. B

dell gaming g15 5530 rtx4060

Kral discorddan benle iletişime geçebilir misin kullancı adım: whydontyoulikeme
  8. B

Çözüldü✓ Dell g15 5530 bilgisayar önerisi

Bu modelde o sorunlar yok sadece beyaz arka aydınlatması olan modelde o sorunlar var. 1718881627 Bilgisayar gerçekten çok güçlü ama bir güç kısıtlaması olmadığı için fazla ısınıyor kesinlikle undervolt yapılmalı.Undervolt sonraki dehşet bir makineye dönüşüyor Alienware M16 R2 ile aynı soğutmaya...
  9. B

Dell g15 alienware command center

Üzdü,umarım çalışıyordur çok uygun fiyatta bulduğum için aldım yoksa yazılımsal sorunlarla asla kafamı yoramıyacağım
  10. B

Dell g15 alienware command center

Merhaba,alienware command center klavyesi rgb olan modellerde çalışıyor sadece ve turuncu arka aydınlatma olan modeller buna dahil mi bir bilginiz var mı?Yoksa hiç uğraşmıyacağım.
  11. B

Blackshark v2 sağlamlığı

Merhaba,bi süre önce blackshark v2 SE modelini aldım kulaklıktan çok memnunum havalardan dolayı sanırsam biraz terletiyor sadece ve kafama tam oturmuyor.Bu yüzdende sürekli olmasada arads bir kualklık ayarıyla oynayıp duruyorum ilk aldığım güne göre gerçekten gevşemiş durumda ve uzun vadede daha...
  12. B

Amd vs Nvidia Türkçe kıtlığım için özür dilerim

merhaba öncelikle,21K ya 7800xt yada 30k ya 4070super mi önerirsiniz,bütçe sıkıntım yok ama tabii ki fiyat performans isterim nvdia neden bu kadar büyütülüyor amd neden yerden yere vuruluyor anlamış değilim.ilerde yüksek ihtimalle bi sıkıntı olmazsa 5 yıl gibi bir süre sonra 2. El olarak satarım...
  13. B

Çözüldü✓ I5 12400 F ve 7800 XT

Neden,ne gibi teknolojiler mesela ve dar boğaz yapar derken şaka falan mı yapıyorsunuz artık güncel işlemciler ile nerdeyse hiçbir kart darboğaz yapmıyor işlemcilerin turbo 5ghz hızı var zaten
  14. B

FHD gaming için önerebileceğiniz monitör var mı.F/P

Minimum 120-144 olsun,minimum dediğime bakmayın 120-144e çok okeyim
  15. B

FHD gaming için önerebileceğiniz monitör var mı.F/P

4060 ve 7500f sistem için güzel bir monitör istiyorum.Biraz zor ama beyaz bir monitör biliyorsanız çok iyi olur.Ghosting takıntım var.
  16. B

Noctua soğutucular parasını hakediyor mu?

hava soğutma alıcağım ama ya beyaz ve şık bir şey yada noctua almak istiyorum,Noctualar çok pahalı nedeni nedir ve NHL9x65 premium 7500f-7600ü nasıl soğutur soğutsbilir mi yada kule tipi diğee soğutucuları parasını hakeder mi
  17. B

Mınecraft/mıcrosoft yaş sorunu

Mınecrafta microsoft hesabım ile giriş yapıyorum ve beni realmslere ve sunuculara almıyor nedeni ise yaşımı 13 olarak görmesi ama microsoftta kayıtlı yaşım 23.Yardımcı olursanız sevinirim
  18. B

60hz lik HDMI kablosu alırsam ekrandada 60hz mi alıcağım?

Çok teşekkürler
  19. B

60hz lik HDMI kablosu alırsam ekrandada 60hz mi alıcağım?

https://www.incehesap.com/hp-dhc-hd01-03m-3mt-hdmi-goruntu-kablosu-2-0v-4k-60hz-fiyati-69190/
Geri