Arama sonuçları: *

1. husnuatik

🔥İndirim Kiğılı Yarım Fermuarlı Nakışlı Polar Sweatshirt 3 Adet Alımda Adet 260TL

Ürünün kalitesini bilmiyorum ama 3 tane çektim 730 TL'ye geldi. Fiyat gayet iyi.
  2. husnuatik

Ghosting yaşatırmı ?

Bende eski bir 75 hz AOC vardı gözüm kanayacak gibi ghosting vardı bundan aldım tertemiz oyun oynuyorum hocam bende yapmadı. i7 11700K ve 4060ti ve 24gb ram ile sorunsuz kullanıyorum.
  3. husnuatik

Eski Firewall'a LinuxOS dağıtımlarından yüklenir mi?

Arkadaşlar merhabalar, elimde 1 adet Sophos XG125 güvenlik duvarı var. Farklı bir firma ve markayla çalıştığımız için bu cihaz boşa düştü. Ben de bunun donanımını mini bir home server yapmak istedim ama hiçbir çözüm bulamadım. (CasaOS veya ZimaOS kurarak) Bu mümkün müdür bilgisi olan var mı...
  4. husnuatik

Sony müzik sistemi için yardımınıza ihitiyacım var Sony LBT-XB80AV

Bu tuşa basıp dener misiniz?
  5. husnuatik

Pıx lınk usb wifi adaptör indirme hızı sorunu

Bağlandığın wi-fi ağı 2.4 ghz mi yoksa 5ghz mi?
  6. husnuatik

Samsung tab s9 mu iPad Air M2 mi?

Eğer ki korsan yayın izlemeyeceğim her şeyiyle orijinal içerikleri takip edeceğim diyorsanız iPad sorunsuz bir deneyim sunar. (inattv vb uygulama kurulumundan bahsediyorum) Bir de evinizde diğer Apple ürünleri varsa ekosisteminizi son derece verimli kullanırsınız. Diğer tarafta androidin...
  7. husnuatik

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Tüm ev mesh sistemi düşse de alsak :)
  8. husnuatik

6 v 450 ma adaptör yok

V değeri tutuyorsa a değeri yüksek olabilir. Cihaz ihtiyacı kadar a'yı çekecektir. Fazlası cihaza zarar vermeyecektir.
  9. husnuatik

Evde TV için F/P soundbar önerisi?

Arkadaşlar merhaba, evde kullandığım 5+1 Logitech ses sistemim arızalandı. Televizyona bir ses kartıyla bağlamıştım ama şu anda çalışmıyor. Şimdi yeni bir ses alternatifi lazım. Soundbarlar öne çıkıyor, bass ile birlikte maksimum 15k bandında önerilerinizi yazabilir misiniz? Kullanım amacı...
  10. husnuatik

YURTDISINDAN IPHONE ALMAK

Doğrudur hocam bilgi için teşekkürler. Sistem bizi açık bulmaya zorluyor ne yaparsın :)
  11. husnuatik

YURTDISINDAN IPHONE ALMAK

Burada her yıl 8 ay kullanım süresi veriyorsa 2 adet alıp birini 8 ay diğerini de ikinci 8 ay kullansan iki telefonla dönüşüm yapabilir misin acaba? Kayıt yapmadan ömür boyu kullan :)
  12. husnuatik

Düşük bütçe F/P mouse önerisi

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-gen-ii-aura-sync-rgb-8000-dpi-sensor-60-milyon-tiklama-omru-59-gram-hafif-tasarim-oyuncu-mouse-p-HBCV00004Z7585?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.8 F/P Ürünü...
Geri