Arama sonuçları: *

1. majdi04

Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

Evet gerçekten sünger rahatlığı öznel Hawk ın tüm modelleri sertti 1759482753 Vücut yapısından bazıları sert bazıları yumuşak tercih ediyor
  2. majdi04

Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

Havit markasını deneyen var mı ? diğer markalara göre nasıl 1759482168 ya tabi bir ağrı yapmadığı sürece sorun yok da sorun o kadar pahalı olup Hawk gibi bilinen marka ağrı yapıyor sonuçta konfor çok önemli
  3. majdi04

Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

Xdrive nasıldı ? onun da bir sürü modeli var çok kafa karıştırıcı
  4. majdi04

Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

Evet ve bu gerçek bi sorun çünkü koltuklar felaket fiyatlarla satılıyor o kadar para verip ağrı yapması sıkıntı 1759480836 Benim de aynı 10 yıllık dandik ofis koltuğu kullanıyordum sırf ne alacağımı bilmediğimden ama şimdi denedikten sonra Zio XL öneririm hatta istanbulda yaşıyorsan kendin...
  5. majdi04

Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

fiyatlar tam aklımda değil ama şuan her iki marka indirimde sitesinde bakabilirsiniz Exvega hakkında bilgim yok 1759478880 Evet maalesef rahatlık konusunda gerçekten deneyince beni üzdü
  6. majdi04

Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

Merhaba arkadaşlar, “Hawk mı Zio mu?” sorusunun cevabını merak edenler için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum. Bir haftadır oyuncu koltuğu arıyorum ama forumlarda net bir bilgi bulamadım. Çoğu kişi sadece kendi aldığı üründen bahsediyor. Bir arkadaşımda Zio marka koltuk vardı, bu yüzden...
  7. majdi04

Yurt dışı iphone 15 pro kayıt ettirmeden nasıl kullanırım ?

Konu hakkında detaylı bilgi edindin mi? ben de şuan aynı arayıştayım
Geri