cloud 3 boğuk diyor çoğu mikrofon vs ha kaliteli konfor diyorsan tamamdır pişman etmez sağlamdır bilindik bir marka kullanılan bir marka
mchose v9 pro tr incelemesi yok doğru yalan değil yabancı forumlara bakılınca adamalr tercih ediyor ben kullanıyorum şuan bi sorununu görmdim görseydim ztn...
ben şuan kullanıyorum dün geldi bi sorununu görmedim mchose v9pro alınabilir bir kulaklık 3209 tl fiyatı var ya da gamingde 2700 civarı
1757420437
yalıtımı aşırı iyi ses kalitesi bomba gibi eq ayarı yaptın mı bomba gibi gezersin ortalıkta
kulaklığına baktım bir anda kafama yattı gibi ama razerin kulaklığı da ayrı bir güzellik katıyor ne bileyim
1756688215
kafam büyük yani kafamı sıkar mı bu
ben razer blackshark v2 hyperspeed almayı düşünüyorum bir göz atma şansın vaar mı?
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-hyperspeed-rz04-04960100-r3m1-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,679383548.html
Kablosuz ya da kabloluda olur bu fiyatada kadar çıkabiliyorum en fazla bu parayla beni uzun süredir götürebilecek iyi bir oyuncu kulaklığı arıyorum
boğuk ya da dip ses mikrofon problemi yaşatan kulaklık istemiyorum