Arama sonuçları: *

1. M

Engelli İndirimiyle Araba Alma

Kesinlikle öyle. ortalama bir araba olmuş 2 milyon TL 1705835774 İndirimli olarak bile 300-500'e bir şey kalmadı ki. Kapıyı açan 800'den açıyor 1705835852 Rapor ortopedik rapor mu? Eğer ortopedikse şu araçları düşünebilirsin.
  2. M

Kaç senedir engellilere ve ailelerine tanınan limit araç fiyatlarının çok yükselmesinden dolayı alamıyorduk. Allahtan bu sene biraz yükseldi ama bu seferde bayiler yok demeye başladı. Anlamış değilim.
  3. M

Bakalım değerlendireceğim. Test sürüşü yapmayı düşünüyorum
  4. M

Ötv indirimiyle alınan aracı diğer mirasçılarından reddi miras yapılabilir. Tabi bunun hukuka uygunluğu gibi konularda avukata sormak gerekir. 1705834249 Alınca 5 sene satamıyorum, onun için kullanıcı deneyimi ve önerisi önemli. Yukarıda eklediğim youtube videolarında alınabilecek arabalar...
  5. M

@SadeceBirisi. biraz önce ki soruna buradan yanıt vereyim. Konu kilitlenmiş. Babaanneniz aracın 5 yıllık satamama süresi dolmadan vefat ederse, arabaya mirasçıları hak sahibi olur. Bu konuda uzman bir avukatla görüşerek durum çözülebilir diye düşünüyorum
  6. M

Teslanın 1 milyon 200 bin olması neredeyse imkansız gibi. 1 milyon 200 bine clio satılıyor.
  7. M

Tesla olur mu ki. fiyatı çok yüksek olabilir
  8. M

1705832914
  9. M

Merhaba arkadaşlar engelli vatandaşlara yardımcı olmak adına konuyu açtım. 2024 yılında engelli indirimi ötv muafiyeti ile araç alma limiti 1.591.200TL'ye yükseldi. Bu kapsamda engelli vatandaşlar ve aileleri uzun bir sürenin ardından ötv muafiyet sınırının yükselmesiyle ihtiyaçlarına cevap...
  10. M

Maximum 330.000 TL Araba Önerisi (Engelli indirimi var)

Bu konuda net cevap verebilmek için engelli kişinin raporunu görmek gerekir. Ehliyeti olması gerekmiyor. Rapor oranı %90 ve üzerinde ise ailesinden olan ve 3. dereceye kadar belirlenen yakın akrabaları aracı kullanabilir. Bunun kararını engelli kişi veriyor. Engelli kişi kimin aracı...
  11. M

Togg'un ötv oranı düşük olduğu için engelli vatandaşlara çok bir indirim olmuyor diye biliyorum. Sanırım Togg'un ötv oranı %10 mu neydi.
  12. M

%90 engelliyim otv indiriminden sadece 1 defamı yararlanıyoruum

Merhaba öncelikle babanız için Allah şifa versin. Babanız adına alınan aracın tek sahibi babanızdır ve ruhsatta ismi yazan yakınıdır. Amcanızın araç benim olacak demesi hukuk nezdinde onu hak sahibi yapmaz. 2024 yılında engelli limiti ötv muafiyeti 1.591.200 TL'ye yükseldi. Eğer araç almadıysan...
  13. M

Aynen aga. Kendimde engelli yakını olduğum için biliyorum. 3 yıl öncesinde engelli ötv muafiyet limiti ile bagajı geniş ihtiyaca cevap verecek araç alamıyordu engelli vatandaşlar ve aileleri. Onun için belki almamıştır 2024 yılına ki limit 1.591.200 TL'ye yükseldiği için değerlendirebilir...
  14. M

1 Milyon TL Araba Önerisi

Engelli indirimi ötv muafiyeti kapsamında bu araçları alabilirsiniz.
  15. M

Merhaba kardeşim engelli indirimi ötv muafiyeti 2024 yılı için 1.591.200 TL'ye yükseldi. Bu hakkınız kapsamında aşağıdaki araçları değerlendirmeye alabilirsin.
  16. M

Öneri Geniş Aileler İçin SUV - Hatchback Tarzı Araç Önerisi

Hocam selamlar. Engelli indirimi ötv muafiyeti 2024 yılı için 1.591.200 TL'ye yükseldi. Bu hakkınızla aşağıdaki arabaları değerlendirmeye alabilirsiniz.
  17. M

Nasil araba sizce alinir mi

2024 yılında engelli indirimli araç alma limiti 1.591.200 TL'ye yükseltildi. Engelli abiniz üzerinden ötv maufiyeti ile araba alma hakkınız var. Bu araçlardan düşünebilirsiniz. Abinize de geçmiş olsun Allah şifa versin.
  18. M

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

2024 yılında ötv muafiyet limiti artırılarak 1.891.200 TL'ye yükseltildi. Bu hak ile engelli indirimli (ötv muafiyeti) ile araba alabilirsiniz.
  19. M

Engelli ÖTV indirimi ile dizel araba almayı düşünüyorum tavsiye ?

1705829485 1705829508
Geri