Arama sonuçları: *

1. Rs.YnsV3

Yardım BeamNG.drive grafiklerde piksellenme sorunu

ekran kartım amd hocam, birde modu kurduktan sonra oyun biraz takılmaya başladı kaza yaparken vesaire birde oyunda biraz blurlanma oldu.
  2. Rs.YnsV3

DLAA disabled yazıyor birde.
  3. Rs.YnsV3

hocam peki menü içerisinden ayarlar nasıl olmalı? kurdum modu.
  4. Rs.YnsV3

beklemedeyim hocam, teşekkürler.
  5. Rs.YnsV3

birde mesela uzaktaki nesneler çok pikselli görünüyor ben onlara yaklaşana kadar, peki onlar nasıl düzelebilir?
  6. Rs.YnsV3

Herkese selamlar, 3 aydır falan yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere. BeamNG.drive'de hangi grafik ayarlarını ayarlasamda, her şeyi en yüksek, Ultra ayara alsam da bir türlü çözemediğim bir piksellenme sorunu yaşıyorum oyunun grafiklerinde.(araba gövdesinin kenarlarında, maplerde...
  7. Rs.YnsV3

Yardım Msi Mag Tomahawk B550'de biosa nasıl girilir?

bios pili baya ters bir yerde kalıyor ya, pekte uğraşasım yok oralarla. klavyenin ledleri yanıp sönüyor boot olurken ama bir türlü şu bios ekranını ne yaptıysam göremedim yani.
  8. Rs.YnsV3

hocam şimdi denedim ama yine monitör siyah ekranda kaldı, yeminle çözemedim şu işi.
  9. Rs.YnsV3

Sistem açılır açılmaz direkt del tuşuna abanıyorum ama sistem siyah ekranda takılıp kalıyor ve bios girmiyor bir türlü. Windows içerisinden kurtarma seçeneklerindende giriş yapabiliyordum önceden ama full screen logo özelliğini bios'tan kapatınca oradanda giremez oldum biosa artık, başka ne...
  10. Rs.YnsV3

Oyunlarda Piksellenme Neden Olur?

Herkese Selamlar, RX 9060XT 16GB Ekran Kartı Kullanıyorum. Anlamadığım Bir şekilde oyunları en ultra grafiklerde, en iyi ayarlarda oynamama rağmen oyunlarda bariz bir piksellenme sorunu yaşıyorum. bu beni açıkçası biraz rahatsız ediyor, ben ne yaptıysam anlayamadım bu sorunu. Ne Yaparak...
  11. Rs.YnsV3

Acer Nitro KG241Y P3 Gaming Monitör alınır mı?

Bu Monitörü bende beğendim ama bilmiyorum, acaba iyi bir monitör mü?
  12. Rs.YnsV3

Öneri Bu Hp Victus Laptoplar Alınır Mı?

Neden be reis? :)
  13. Rs.YnsV3

Öneri Bu Hp Victus Laptoplar Alınır Mı?

https://ty.gl/zs4zmdq1796o8 https://ty.gl/my1gbv4k9neuo https://ty.gl/tlfxn3s4qfe5t Sizce buradan hangisi alınır, hangisi alınmaz? kronik sorunlu model mi bunlar? bilen yazabilir mi acaba? şimdiden teşekkürler, önerilerinizi bekliyorum.
  14. Rs.YnsV3

Ps5 Pro için 60Hz Televizyon yeterli mi?

çok rekabetçi oynamam, arada sırada biraz takılır başka oyuna geçerim zaten
  15. Rs.YnsV3

Hocam peki fps oyunlarında durum nasıl oluyor 60hz ile? yeterli ve akıcı mı?
  16. Rs.YnsV3

yani bilmiyorum benim için sorun değil almak bütçe olarak ama yani 60Hz televizyon ile oynayacağım
  17. Rs.YnsV3

peki sizce Ps5 pro önemli mi yoksa slim yeterli mi?
  18. Rs.YnsV3

Televizyon 60hz ama oyunlar akıcı olur mu? tabii ki 60hz ekran ile 120fps falan oynayamam ama 60hz yeterli oluyor mu oyunlarda mesela? akıcı hissettiriyor mu?
  19. Rs.YnsV3

Steam Deck Oled 1TB Vs Ps5 Pro

Vay be :) 1767352578 Evet sadece oyun için kullanacağım, onun yanındada laptop almayı düşünüyorum diğer işlerim için.
  20. Rs.YnsV3

Steam Deck Oled 1TB Vs Ps5 Pro

Bilgisayar yok hocam :)
Geri