Arama sonuçları: *

1. O

İstanbula yakin cadir kurup sabahlayabilecegimiz temiz plaj varmi acaba

Bayramda cadirla sabahlyacagimiz. Temiz bir plaj ariyoruz tavsiye edebileceginiz bir yer varmi silivri tekirdag tarafida uygun
  2. O

Rx 6500 Ekran kartı 2. El Alınır mı?

2. el ekran karti alacagim butcem 3 max 4 ama cok zorlamak istemiyorum rx 6500 buldum. Linkini birakiyorum Alınır mı? alirken neye dikkat etmeliyim https://shbd.io/s/XU67ujrt https://sahibinden.com/1103118623
  3. O

2. el ekran kartı alacagım nelere dıkkat etmalıyım yardımcı olurmusunuz

tesekkurler onerebılecegınız bnır ekran kartı varmı scaba
  4. O

2. el ekran kartı alacagım nelere dıkkat etmalıyım yardımcı olurmusunuz

1- 2. el ekrankartı alırken neye dıkkat edılır 2- 3/4 k arası hangı ekran kartını almalyım 3 elımde asboard amd radeon rx 550 4 gb ekran kartı var onu nasıl ve kaca satmalıyım sımdıden tesekkurlerrr (gta valo pubg forest assetto corsa gıbı oyunlar oynuyorum)
  5. O

Yeni ssd alacagim pc ye taktiktan sonra neleri kurmam gerekecek

Yeni ssd aliyorum ssd degistikten sonra sadece windows mu kurmam gerekiyor sade windows ise ben hallederim ayriyetten bisey varsa pc ciye gotureyim
  6. O

2. El ekran karti alirken nelere dikkat etmeliyim

2. El ekran karti alacagim. Nelere dikkat etmeliyim ozellile bakmam gereken parcasi testi varmi yardimci olurmusumuz (2. El istanbul ici elden alabilecegim 5k ya kadar ekran kartida onerebilirmisiniz)
  7. O

2. El Ekran kartı onerisi

ekran karti degistirmeyi planliyorum 2. El oneride bulunabilirmsijniz sistemim i3 10100f islemci Msi pro H510m b anakart 16 gb ram 500 gb m2 ssd Amd radeon rx 550 ekran kartım var 2. El almayi planliyorum simdiki ekran kartimi 1.500/2000 civari satip toplam 4/5k butceye kadar sari siteden 2...
  8. O

Arkadasima vatandan yeni pc aldik windowsu yok nasil halledebiliriz

Arkadasimin evi uzak oda anlamaz yapamaz bilgisayarcilar Ne kadara yapar acaba
  9. O

Arkadasima vatandan yeni pc aldik windowsu yok nasil halledebiliriz

pc yi aldik windows kurmuyorlarmis kurmak icin 5 k para istediler bizde kurmadik nasil halledilir daha uyguna yapabilecegimiz bir secenek varmi
  10. O

Pc toplicam 15 k butce var hazir sistem veya toplama onerebilirmisiniz

Ailem biraksa alacagim ama onlarda pek anlamadigindan sikinti cikar diye birakmiyorlar
  11. O

Pc toplicam 15 k butce var hazir sistem veya toplama onerebilirmisiniz

Assetto corsa forza gta gad of war vs oynuyorum sifir olacak sekilde ya hazir yada toplama alacagim 15 k butceyi asamam yardimci olabilirmisiniz
  12. O

Kaç w psu almalıyım??

Uygundur
  13. O

Yardım Pc kendi kendine kapaniyor anakartta kirmizi isik yaniyor nasil duzeltebilirim

Ekran kartim rx 550 4 gb Anakart msi pro h510m b İslemci i3 10100f Ram 8 gb ddr4 dragos model 1 hafta once islemci anakart ve rami yeni aldim 1 haftadir sikinti yoktu bu gun bi anada pc kapandi hic biseye basmadim tekrar calismaya baliyir ancak sadece ksa fani donuyor ekran gelmiyor bi anda...
  14. O

Ssd ram veya hdd alacagim hangisine oncelik vermeliyim

1707679363 Sistem bunu gosteriyor ama pek bisey anlamadim
  15. O

Neyi degismem gerekiyor

1707679233 Rx 550 ekran karti h510m anakart i3 10100f 250 ssd 450 hdd 8gb ram 1707679292
  16. O

Neyi degismem gerekiyor

Hangi parcayi degismem gerek ve oneriniz ne olur
  17. O

Ssd ram veya hdd alacagim hangisine oncelik vermeliyim

Rx 550 ekran karti h510m anakart i3 10100f islemci 8 gb ram 250 ssd 450hdd m var oyunlar hdd ye yuklu mesela valorant veya epic games baslatirken oyun cok gec aciliyor ssd de gameloop var pubg hizli aciliyor neyi yenilemem gerekli ramden mi kaynakli hdd denmi anlamiyorum gorev yoneticisinde...
  18. O

Anakart degistirirken yapmam gereken bisey varmi

2100 anakart 2024 islemci 4124 tl tuttu 1706889978
  19. O

İ3 10100f ve h510m anakart alıyorum termal macun yok bende paketdinden cikmiyor sanirim
  20. O

Yeni anakart islemci alacagim tak calistirmi oluyo yoksa parcayi taktiktan sonra kurmam gereken Birsey varmi windows bios vs ve islemci sivisi vs icin bilgisayarciyami gitmem lazm
Geri