Arama sonuçları: *

1. V

Fiyat Performans futbol topu önerisi

Merhabalar futbol topu almayı düşünüyorum sert,beton zeminde kullanılacak bazende çimde küçük çocuklar icinde oynanabilecek 1500 TL yi çok geçmezse güzel olur.
  2. V

Boş....

Bulabildin mi kanka
  3. V

Sistemimi tamamlayın

Emirlik bir durum değil oyun görevi şeklinde yazdım 1711444994 Rami muhtemelen değiştirmem elimdeki Ramin iade süresi doldu (açılmamış olsa bile) ama diğerleri için teşekkür ederim.
  4. V

Sistemimi tamamlayın

Ekran kartı:AMD Radeon Powercolor 7900xt İşlemci: AMD Ryzen 7800x3d Anakart:Asus rog b650 e f Ssd: Kioxia Exercia pro 1tb Ram: Patriot Viper Venom DDR5 2x16 36Cl 5600mhz İşlemci sıvı soğutucu: Kasa: PSU:
  5. V

PSU önerisi lazım yardım

PSU önerisi lazım işlemci:7800x3d Ekran kartı:7900xt 750,850 watt uygundur diye düşünüyorum ama hangi markalar iyidir bilmiyorum bütçe 5-6
  6. V

görev yöneticisindeki bu şey nedir

Hizmeti bulup sonlandır başlatmayıda devre dışı bırak
  7. V

görev yöneticisindeki bu şey nedir

Windows hizmeti oyun ekran görüntüsü veya video kaydı almak için bir hizmet kullanmiyorsan sonlandır tekrar açılıyorsa hizmetlere gidip açılımını devre dışı bırakmayı deneyebilirsin.
  8. V

2k Monitörümü bu anakarta bağlayabilir miyim ?

Az önce anakartı incelerken böyle bir şey gördüm ben 2k monitörümü bu anakarta bağlayabilir miyim ?
  9. V

Sistem öneri/eleştiri

Fiyat performans
  10. V

Sistem öneri/eleştiri

Ekran kartı: Powercolor hellhound 7900xt alındı İşlemci:7800x3d:alınacak Anakart:Asus rog strix B650E-F:alındı Monitör Asus rog strix Xg27aqv:alındı Ram:patriot viper venom DDR5 2x16 5600mhz:alındı Kulaklık:Gamepower Fujin Pro: alındı Sıvı soğutucu:alınacak Kasa:alınacak PSU: alınacak Klavye...
  11. V

Arkadaşlar çok fena sıkılıyorum iyi kötü demeden oyun önerilerinizi alırım

Benim külüstür oynatıyordu low ayarlarda bir dene istersen
  12. V

Önce tamir ediceksin kapsülü sonra gezip blueprint toplayacaksın tarayıcı yapıp telsizi tamir edince diğer kapsüller inecek gezegene onların yanına gideceksin
  13. V

Tamamen okyanus başka bir gezegende,başka canlılarla mahsur kalıyoruz hayatta kalıp kurtulmaya çalışıyoruz güzel oyun bence
  14. V

Dyinglight ve Subnautica öneririm çok düşükse Minecraft modlu
  15. V

Rx 7900xt Aldım 2k da oynatır mı ?,

Ki zaten 4070ti süper alacağıma 2k daha koyup 7900xtx alırdım aslında ben zaten 7900xtx alıcaktım 35k fiyatı vardı 37.5 e çıktı vazgeçtim bende bugün ince hesapta 30k ya 7900xt görünce sipariş verdim
  16. V

Neden AMD yi sevmiyorsunuz 1707508947 Aynı şekilde düşünürsek onun yerine 7900xtx alırdım mesela
  17. V

Fsr ile mi
  18. V

Monitör 2k a önce powercolor hellhound rx 7900xt sipariş ettim 30k ya rahat oynatır mı iade etmeli miyim başka alternatifi var mı ?
  19. V

30K TL ye alınabilecek en iyi ekran kartı

Ben onu alıcaktım zaten ama bugüne hazır olabildim neyse cumaya kadar bekliyeyim sağol yardımların için
  20. V

30K TL ye alınabilecek en iyi ekran kartı

ince hesaba tekrar 35 e gelir mi acaba
Geri