Arama sonuçları: *

• Users: Erpol
  • Order by date
  1. Erpol

Binamda fiber varmı?

sorguladığın site doğru verileri göstermiyor en sağlıklı bilgiyi tt müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz
  2. Erpol

Sürekli olarak donanım bildirim sesi geliyor

anakart çipset sorunlu olabilir yüksek ihtimal anakartta sorun değişirseniz sorun düzelir garantisi varsa servise verebilirsiniz.
  3. Erpol

Sürekli olarak donanım bildirim sesi geliyor

farklı usb aygıtları ile tek tek deneyin klavye mouse kulaklık gibi.
  4. Erpol

Evime internet bağlatamıyorum

internet çok önemli ise altyapısı olan bir aparta taşınabilirsiniz.
  5. Erpol

Mining yapmak mantıklı mı

mining öldü.
  6. Erpol

laptopumu ters bi şekilde kullanırsam bi zararı olur mu

birde görüntüyü ters çevirdiği süreyi hesaba katarsak çok az gecikme yaşayabilirsin.
  7. Erpol

Ups kullanıyor musunuz ? / Almaya gerek var mı yardım lütfen

Her zaman ups da fazla güç ve amper daha iyidir.Hem çekeceği gücü rahat besler hemde kesintide açık kalacak süreyi etkiler.O yüzden powerful 1800 watt tercih edin.
  8. Erpol

evet psu gücünden fazla olması lazım ups gücünün ki besleyebilsin.bende 700 watt psu var 800 watt ups rahatlıkla karşılıyor.
  9. Erpol

powerful 850va olan modeli kullanıyorum.sistemimi rahat besliyor.elektrik gidince de işlerimi hemen halledip sistemi kapatıyorum.ben memnun kaldım.
  10. Erpol

bir senedir line interactive kullanıyorum sessiz ve tam koruma sağlıyor.bir şikayetim yok.
  11. Erpol

Torrent oyun indirme

torrentler için tracker list'ler var.farklı sunuculardan parça parça hızlı inmesi için.torrentin özellikler menüsüne arada bir satır boşluk olacak şekilde ekliyorsun.indirme hızını artırıyor.
  12. Erpol

Monitörde ölü piksel çıktı

itopya değil aoc yetkili servisine faturanızla göndermelisiniz servis iade değişim tamir hangisini seçerse ona göre devam etmelisiniz.
  13. Erpol

Yardım Wp artık eski telefonda kullanılmayacak

kullanamıyorsun güncelleme olmadan aktif olmuyor.
  14. Erpol

7 yaş çocuk için İngilizce öğrenme platformu önerisi

instadan gördüğüm kadarı ile yabancı aileler telefondan çok nesneleri tanıtmak yavaş yavaş cümle kurmak için kitaplar kullanıyorlar.dediğim gibi uygulamalar çoğunlukla çeviri ile öğretiyor.buda önce türkçesini sonra ingilizcesini bilmesini gerektirdiğinden akıcı ve anadili gibi ingilizce...
  15. Erpol

Windows XP ISO doyası

www.tnctr.com
  16. Erpol

7 yaş çocuk için İngilizce öğrenme platformu önerisi

çocuklar için ingilizce kitaplar var onunla daha kolay olur öğrenmesi.tüm uygulamalar daha ileri yaşlara yönelik.yaşı daha çok küçük.ingilizce olarak arayın uygulamaları.bizdekiler daha çok çeviri ile olan uygulamalar.
  17. Erpol

Arkadaşlar şunun içine modem sığar mı bir bakar mısınız lütfen ?

aynen masa yaptıracaksan tüm isteklerini ustaya belirt ayrıntılı olarak.o çok kolay halleder.
  18. Erpol

PSU'dan tıkır tıkır sesler geliyor

aynısını al bence.uyumluluk sorunu yaşamazsın.
  19. Erpol

modemle kullanabileceğin kablo düzenleyici olmaz.adı üstünde sadece kablo düzenlemeye yarar.ama masanın altına boydan bir ince raf gibi duralit ince sunta alıp kestirirsen hem modemin sığar hem kablolar.
  20. Erpol

https://www.akakce.com/arama/?q=wifi+saklama+kutusu bunlar olabilir.kablo düzenleyici de ayrıca alman gerekebilir.
Top Bottom