Arama sonuçları: *

1. 22ERSO

W75 klavye kısayol ıle gorev yonetıcısı acılmıyor

Bende aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebilindin mi?
  2. 22ERSO

AKKO 5075B Plus Dracula Castle alınır mı

Bu klavyeyi aldınız mı ve memnunmusnuz?
  3. 22ERSO

2-3.5bin arası TKL klavye önerisi

olur
  4. 22ERSO

2-3.5bin arası TKL klavye önerisi

2000 -3500 TL arası TKL klavye arıyorum şu an mavi switch bir klavye kullanıyorum artık baydı mavi switch, maviden daha kısık sesli bir switchli klavye önerir misiniz? TKL önceden kullanmadım ama num tuşlarınıda çok kullanmıyorum sadece arada GTA 5 falan giriyorum uçak kullanırsam falan o sırada...
  5. 22ERSO

7800x3d için soğutucu önerisi

7800x3d ye sahibim ve Cooler master ml240l kullanıyorum aynı anda gta5 + valo da max 71 derece gördü [ikisindede ayarlar yüksek] 7800x3d tahmin ettiğinden daha az ısınıyor bende ilk baş soğutucu seçerken sen gibiydim ama 240mm bile yetiyor Corsair, Cooler Master, Asus, Thermaltake,Deepcool bu...
  6. 22ERSO

Çözüldü✓ 7800x3d 4070 tis için psu ve kasa

650W az bence bendede 4070tis ve 7800x3d var 850w aldım sende 750w al bence 1724247956 psu olarak bunu alabilirsin
  7. 22ERSO

Çözüldü✓ PRIME X670-P-CSM BİOS GÜNCELLEME SORUNU

Sıkıntı yok şuanlık
  8. 22ERSO

Arkadaşlar bunla uğraşmanıza gerek yok onun yerine BIOS Flashback ile yapabilirisiniz techolay 8 saat önce bios ile ilgili bir video yaptı ve o videonun altına bu sorunu paylaştım ve bunu önerdi denedim ve çalıştı BIOS FLASHBACK için bu videoyu izleyebilirsiniz (ben bunu izleyerek yaptım)
  9. 22ERSO

bende aynı sorunu yaşıyorum bios u güncelle diyorum siyah ekranda kalıyor 1saat bekledim bişey olmuyor sonra biosu sıfırlayıp öyle açtım anca
  10. 22ERSO

Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum hangi numaralı psu soketi oluyor bilgi verebilirmisiniz ?
  11. 22ERSO

PSU yetmezse ne olur?

Sistem özelleikleriniz ve psu nuz kaç watt ?
  12. 22ERSO

BIOS güncellemesi yaparken siyah ekran geliyor

BIOS'u güncellerken güncelle dediğimde siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor [1saat kadar bekledim ve bişey olmadı ] bilgisayarı kapatıp açtığımda hala eski sürümde kalıyor + olarak nedense bios sürümü 0823 gözüküyor asusu un kendi sitesinde bile bu bios sürümü yok bu nasıl olabilir ? Anakart...
  13. 22ERSO

BIOS güncellemesi yaparken siyah ekran geliyor

BIOS'u güncellerken güncelle dediğimde siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor bilgisayarı kapatıp açtığımda hala eski sürümde kalıyor. Anakart: RIME X670-P-CSM
  14. 22ERSO

Tkg Kablosu Nereye Takılır?

Merhaba elimde Cooler Master'ın böyle bir kontrolcüsü var bunu kasaya nasıl bağlayabilirim? Diğer ucunada elimde şerit LED bulunuyor onu takacağım anakart ne kadar uzunluğa kadar destekler bu LED i eğer destlediği uzunluktan fazla bir LED takarsam anakartta bir sıkıntı oluşur mu? Anakart...
  15. 22ERSO

Sıvı soğutma fanlarımı değiştirmeli miyim?

Knk tek tek çıkar fanları hangisinden geliyosa ses onu gönder adamlara
  16. 22ERSO

Sıvı soğutma fanlarımı değiştirmeli miyim?

Yollayabiliyorsan garantiye yolla bişey kaybetmessin
  17. 22ERSO

monitörüm 240 hz fakat oyunlarda 75 hz çalışıyor

knk ben başlığı okudum sadece bakmadım o kadar detaylı
  18. 22ERSO

monitörüm 240 hz fakat oyunlarda 75 hz çalışıyor

Ortalama hz değerinin kadar fps alamıyosan öyle oluyor galiba benim eski pc de de öyleydi 4.3 alınca gözüküyodu ama 16.9 alınca gözükmüydou
  19. 22ERSO

Cs2 istediğim fpsi alamıyorum

Oyunun başlatma seçeneklerine bunları yazarsan belki birazda olsa artabilir fps in freq de monitör hz sini yazıyorsun threads de de işlemci çekirdek sayısını yazıyorsun +fps_max 0 -high -novid -freq 165 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -w 1920 -h 1080 -threads 8 1721434372 Hocam bide güç...
  20. 22ERSO

15-20K ARASI EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Darboğaz vs olmaz dimi
Geri