Arama sonuçları: *

1. N

Evdeki internetimi dükkanımda kullanabilir miyim ?

İlgin için teşekkür ederim.
  2. N

Hayır çok nadir gözüküyor bağlanıyorum internetim olmuyor ekstra olarak bilgisayarımı da bağlayacağım için yeterli sinyali alacağımı düşünmüyorum bu yüzden bir ethernet kablo ile dağıtıcı bağlamam çok sağlıklı olur diye düşünüyorum. 1756371952 İlgin için teşekkür ederim.
  3. N

Modem çekmek dediğiniz yeni internet bağlatmak mı
  4. N

Merhaba, evim 1. katta, zemin katta dükkânım var. Wi-Fi'yi kullanmak istiyorum. Router önerdiler. Cat 6 kablo çekip Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router,BE3600 Mbps,Fiber Destekli,1×2.5Gbps+3×1Gbps Wan/lan Port,HarmonyOS Mesh+ - Fiyatı, Yorumları bu cihazı alıp kullanmamı tavsiye ettiler. Şu an herhangi...
  5. N

Çözüldü✓ 8+8 pin cpu kablosu takılır mı ?

hayır cpu yazıyor
  6. N

Çözüldü✓ 8+8 pin cpu kablosu takılır mı ?

Merhaba şuan bilgisayar topluyoruz burdaki 8+8 kablo mevcut ama tek kablodan geliyor böyle takılsa herhangi bir problem olur mu yardımcı olabilir misiniz
  7. N

Stabil çalışmayan Asus monitör

Yokuşa sürerlerse gerekli haklarım neyse tabi ki hakkımı arayacağım , ve yeni üründe gelirse orada gerekirse 1 saat test yapmadan almam
  8. N

Yani anlamadığım konu ben monitörü 24 saat daha kullanmadım zaten ürünü orada kendileri açtı ölü piksel testini de yaptılar eve geldiğimde böyle bir sorunla karşılaştım geri kutusuna koyup götürdüm orada iade veya değişim beklerken böyle bir numara verip burayla iletişime geçin demeleri çok saçma
  9. N

Önerin için teşekkür ederim yani benimde düşüncem bu yöndeydi
  10. N

Merhabalar dün sıfır almış olduğum monitör modeli : ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A vatan bilgisayardan satın aldım , monitörün dün ölü piksel testi yapıldı herhangi bir problem yoktu , daha sonrasında eve döndüm monitörün kurulumunu yapıp bilgisayarıma taktım. Kullanmaya başladığım da çizgi çizgi...
  11. N

Cooler Master MasterLuqiuid Sıvı Soğutma Garantiye girer mi ?

Merhabalar öncelikle , kullanmış olduğum sıvı soğutma modeli Cooler Master MasterLiquid 360L adlı soğutucu , bugün temizlemek amacıyla sıvı soğutmayı söküp temizledikten sonra tekrar montajını sağladığımda rgb ışıklarının birini yanmadığını gördüm tekrar kabloları kontrol ettiğimde böyle bir...
  12. N

Masaüstü Bilgisayar Önerisi

Merhaba. Müzik işleri ile kullanacağım bir bilgisayar istiyorum, laptop istemiyorum. Önerileriniz nelerdir? İşlemci tercihim ne olmalı, arada oyunda oynayabileceğim bir şey olursa güzel olur. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. Bütçem 15000 veya 20000 arası Adobe Audition , FL Studio , Pro...
  13. N

Notebook için soğutucu

Dizüstü bilgisayar notebook için soğutucu önerebileceğiniz bir ürün var mı ? Cihazım : Asus Vivobook 15 12.Nesil Core i3 1215U-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-W11 sürekli web sitesi açık olduğu için extra soğutucu almak istiyorum lütfen önerdiğiniz cihaz kullandığınız ürün olursa daha çok memnun olurum...
  14. N

Sipariş için notebook önerileri

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-vivobook-15-12-nesil-core-i3-1215u-8gb-256gb-ssd-15-6inc-w11.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwmMayBhDuARIsAM9HM8eD2btk8aSxbm5ds31oQArkIgEaJMtR_9-zU2xQPGMWTSPnQupKlZ8aAtRtEALw_wcB şuan vatana gidiyorum orada detaylı inceleme yapacağım hayırlısı
  15. N

Evet sadece web sitesi açık kalacak şekilde bir notebook arıyorum çok abartı özelliklere ihtiyacım yok sanırım 1716630929 3. dışında diğerlerinin piyasada sıfır fiyatı bulamadım 1716631007 Yani 2. el bir üründe almak istemiyorum başım ağrımasın sıfır olsun benim olsun hahaha
  16. N

Merhaba yemek sepeti için notebook almayı düşünüyorum bütçe 10000 biraz daha geçebilir. Sipariş dışında herhangi bir şey için kullanılmayacak sadece sipariş için alacağım bir notebook önerileriniz nelerdir yardımcı olabilir misiniz ?
  17. N

7000 TL tablet veya notebook önerisi

Herhangi bir oyun vs oynanmayacak sadece sipariş için kullanacağım arama dahil yapılmayacak tablet önerin için teşekkür ederim.
  18. N

Alternatif olarak laptop ne önerebilirsin bilgin var mı ?
  19. N

Sadece sipariş almak için kullanacağım bir notebook veya tablet arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  20. N

ANAKARTTA VGA IŞIĞI YANIYOR

BIOS Sürümü : ROG STRIX B650-A GAMING WIFI BIOS 2413 , şuan son sürümde zaten BIOS manuel ram derken ramlerin voltajını vs manuel olarak girmem mi gerekiyor ?
Geri