Arama sonuçları: *

1. U

Palm Grip Küçük El için mouse önerisi

Beyler palm grip tutuyorum ellerimde orta küçük arası maks 2k fiyatların kablolu kablosuz farketmiyor takıntılarım yok mouse önerir misiniz ve mouse a uygun da bir mouse pad önerirseniz sevinirim fps oyunları oynuyorum
  2. U

❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

fiyat değiştiyse 24k dan alanlarınki nolcak
  3. U

❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

iptal olur mu sizce
  4. U

34k 4070li sistem Vatanda

34k ya 4070li sistem Vatanda 50 adetle sınırlı sanırsam Vatanda çalışan bi dostum bilgilendirdi adana da yaşayan varsa yardımcı olurum
  5. U

Yardım Bu Emoji Alınır Mı? Clash Royale

hesabım var 2.6 binici döngüsü maks a yakın bıraktım oyunu isteyenw veririm
  6. U

2. EL MT 125 Alınır mı?

Feleğin çemberinden geçmiş 40 50 bindeki motora para vermeni tavsiye etmem, hintli modellere bakabilirsin.
  7. U

Şuanda yoklama kaçağı mıyım?

O belgede de 2025 sonuna kadar askerlikli ilişiği yoktur yazıyor anlamadım
  8. U

Şuanda yoklama kaçağı mıyım?

2024 sonunda tecilim bitti 2025 yılında yoklama dönemi olarak görünüyodu. Dün muayene oldum biri dediki senin cezan vardır asker kaçağısın diye şuanda asker kaçağı mı oluyorum?
  9. U

Max 12k laptop önerisi

evet güzel bi ürüne benziyor
  10. U

A1 ehliyet motor önerisi

yani dediğin gibi motordan önce kullanıcıda sorunu aramak gerek küt diye motor frenine asılırsa elbette sorun yaşar. Düzgün kullanımda bile birçok sorun yaşatacak çinli motorlara parayı vermek yerine 2 3 gömlek üstü hintli motora para vermek çok daha mantıklı olur
  11. U

A1 ehliyet motor önerisi

bende var raider 125 canını çıkararak kullanıyorum motoru daha tık yok. Bakımlarını doğru düzgğn yaparsan asla yolda bırakmayacak bi motor
  12. U

A1 ehliyet motor önerisi

görüntü dersen voge 125 r önerebilirim. Çinli ama çok bi kroniğe sahip değil ve piyasası olan bi motor 1746317574 Bu bütçeye adam akıllı japon bulunmaz
  13. U

A1 ehliyet motor önerisi

satacağım diyosan piyasası hızlı modellere yönel. Çinli almanı asla tavsiye etmem raider 125 al rahatına bak
  14. U

Online veya offline oyun saracak oyun önerisi

discord kapalı onu nasi acicaz pek bilgim yok
  15. U

22 1746200684 aslında efsaneleşmiş hiçbir pc oyununu daha oynamadım
  16. U

beyler sağlam sistemim var lakin saracak bi oyun bulamiyorum. Beni saatlerce pc başından ayırmayacak online veya offline oyun önerisin verir misiniz ?
  17. U

Para nasıl kazanabiliriz?

Beyler yakın zamanda askere gidicem, geldikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir mesleğim yok, üniversite de okumadım sizce ne yapabilirim çok karamsar durumdayım
  18. U

Yurt Dışı İphone 13 Pro alınır mı?

Merhabalar. Oyun oynamak amaçlı yurt dışı Poco X7 Pro almaya karar vermiştim(13-14k arası). İlanlara bakarken yurt dışı iphone 13 pro veya 14 prolara denk geldim(13-18k arası). Sizce oyun ve günlük kullanım amaçlı 13 pro 14 pro alınır mı? Birde toplama cihaz diye bir olay varmış ikinci el yurt...
  19. U

Omuz sakatlığı olanlar spor yapabilir mi?

2 yıldır geçmeyen omuz sakatlığım var ama artık calisthenics yapmak istiyorum sizce napmaliyim?
  20. U

Çözüldü✓ IPS 280 Hz Monitör Önerisi Var mı ?

Valla 3 ay önce 10k ya aldim aşiri iyi kazik yemişim ama monitorden baya memnunum
Geri