Arama sonuçları: *

1. katiltavsan

Neye yatırım yapmalıyım?

Al-sat yapabilirsin,biraz araştırma yap. Yavaş yavaş paran artar,ikinci el piyasası daha çok artar gibi. Bu arada (YTD)
  2. katiltavsan

🔥İndirim Leason LE201 klavye 39TL

Sağolun hocam 40 lira 4 ekmek parası
  3. katiltavsan

2.El Dağ Bisikleti Tavsiyesi Bütçe:₺6.000

Anladım,bulursam deneyip karar vereceğim. Teşekkürler hocam,iyi günler.
  4. katiltavsan

Yardım F/P KLAVYE ÖNERİSİ LÜTFEN

Haklısın,büyük ihtimalle bende senin izinden gideceğim :) Membrane klavyeler neden tercih edilmiyor acaba? CORSAİR K55 RGB PRO XT Membrane MSI Vigor GK20 Mekanik hisli Tercihim bunlardan yana olabilir. 1720518567 Sence en hızlı nerede satılır? Dediğin klavyeye baktım 750 liraya geliyor,hoşuma...
  5. katiltavsan

Şimdiden,yeni klavye parası biriktirmeye başlayayım o zaman :D Şimdilik böyle sorunlar yok,umarım bir süre daha olmaz. Yeni klavye alacağım zaman böyle markaları tercih etmem,tecrübe oldu diyelim.
  6. katiltavsan

Anladım,teşekkür ederim. O zaman değiştirmek için gün sayacağım. 1720456497 Öyle deme,üzülenler vardır :(
  7. katiltavsan

Çok zor olacaktır derken neyi kasdettin? Yani uğraştırıyorsa ama oluyorsa switch alacağım. Ama imkansız ise almama gerek yok.
  8. katiltavsan

Ben severek kullanıyorum
  9. katiltavsan

https://ty.gl/pczzhmrvpo
  10. katiltavsan

Zıyoulang T60 öneririm. 1 aydır kullanıyorum,çiçek gibi.
  11. katiltavsan

Hocam denemek için bütçem yok,yani bir bisikleti alıp uzun yıllar beni götürmesini istiyorum. İlla ki sorunlar çıkar orasını biliyorum ama tür olarak bile karar versem hiç yoktan iyidir. Bisiklet fiyatlarına da zam gelmeden almak istiyorum. Burada bisiklet turları yapılıyor,bir ara onlara soracağım.
  12. katiltavsan

Ben de okula gelip giderken,hafta sonu tepelere ve dağlara çıkarken kullanmak için arıyorum. Sizce dağ bisikleti bana uygun değil mi? Her yer yokuş dediğim gibi ve hız da önemli benim için. Belki bende uzun yol yaparım ama çok sık değil kesinlikle.
  13. katiltavsan

Güzelmiş ama 29 jant arıyorum. Neden ''Güzel bisikletti ama bundan sonra yol bisikleti hariç bisiklet almam kesinlikle.'' böyle dediniz?
  14. katiltavsan

Hocam şimdi baktım,çok değişken ₺8.000 olan da var ₺4.500 olan da. Kafama yatan 2-3 tane ilan var. Kron markasını denediniz mi?
  15. katiltavsan

Enduro/Cross kask önerisi bütçe:₺3.000

Haklısınız hocam ama benim bahsettiğim hafiflik kaliteli bir malzeme ve hafiflik,yoksa bende kalitesiz bir şey istemiyorum kesinlikle. 1706347557 Ben küçükken çok hayalini kurardım. Iphone S5 telefonum vardı,onunla fotoğraf ve video çekerdim. Şuan da Gopro Hero4 aksiyon kameram var. 1080p 60fps...
  16. katiltavsan

İlk başta normal kasklara göre daha hafif diye biliyorum. Bunun benim için çok faydası olucak,gölgeliği ve havalandırması olarak bana daha uygun. Bir de kamera takacağım,onunda ağırlığı olucak. Öneriniz varsa ve eğer bana katılmıyorsanız,bana söyler misiniz?
  17. katiltavsan

Büyük ihtimalle onu tercih edeceğim. Ama biraz daha araştırma iyi olur, can bu şakaya gelmez.
Geri