Arama sonuçları: *

1. L

NVIDIA'NIN GİZLİ SİLAHI DPU

Kısa özet geçecek var mı 30 dakika video uzun geldi de
  2. L

RTX 3080 SİSTEME MONİTÖR SEÇİMİ

Monitör olarak fps oyunları için XG2431 öneririm ayrıca rtx 3080 i 9 bin tl ye bulmanız çok zor
  3. L

CS2 Vac Ban hemen mi atılır yoksa zaman geçtikten sonra da gelebilir mi?

sağ üstten bildirim gelmiştir sana yazdım 1712573218 noldu ya foton gitti xd
  4. L

buraya yazarsam katliam çıkar dm gel xd
  5. L

maalesef keşke öyle olsa ama değil
  6. L

Yok kanka 2 yıldır aynı hiledeyim aynı hesap hilede şöyle bir özellik var trust mode diye açıyorsun overwatch a bile düşmüyordun şuanda var hala o ayar ama overwatch kapalı zaten galiba cs2 de sanırım bu konu baya bir mesaj alacak xd
  7. L

Kurallara uygun davranırsan kimse sana dokunamaz :D ama sen az sonra ceza alacaksın bende hileyle rahat rahat ban yemeden oynamaya devam edeceğim
  8. L

isim vermiş miyim bak bakalım ? kuduz gibi saldırıyorsunuz ama bir şey de yapamıyorsunuz çok komik valla :D 1712572018 kötü hile kullandığım için oldu ya yukarıda belirttim bak o kötü hileden dolayı oldu free hileler ban yediriyor genelde dikkatli olmak lazım o hileyi ilk defa duyuyorum bana...
  9. L

yok kardeşim yedirmiyor benim kullandığım hile 5 dolar aylık üstelik gayette uygun konuyu kirletmeyin lütfen arkadaş belki pişman oldu nereden biliyorsunuz
  10. L

hayır silmiştim hileye güvenmeyip ezglobal di 1 gün kullandım 2 ay sonra ban yedim amatördüm o zamanlar xd
  11. L

konuyu kirletme soruya cevap ver sadece reportlarım bak
  12. L

Yani ilerleyen günlerde de yiyebilirsin 1 ay sonra da benimde başıma geldi açtım denedim sildim bir iki ay sonra ban yedim ben skinchanger kullanmıştım ama illa hile kullanacaksanda free kullanma ucuza güzel hileler var cs2 de
  13. L

CS2 DE 360HZ NİN ALTİNA DUSURMİCEK EKRAN KARTİ ?

https://www.n11.com/urun/palit-nvidia-geforce-rtx-4070-ti-super-jetstream-oc-ned47tss19t2-1043j-16-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-48495682?magaza=garajonline
  14. L

Çözüldü✓ Sistemimi her şey dahil satıyorum ? Fiyat sizce iyi mi?

aldığın sistemde monitör olmaz aldığın sistemde ram 16gb olur aldığın sistemde 7800x3d değil 7500f olur ve kıytırık a620 anakart olur
  15. L

toplu şekilde satamıyorsan parça parça satsan bile çok hızlı satılır sahibinden param güvende veya dolap ile en az monitörle birlikte 34 35k bırakır pazarlıkları kabul edersen etmezsen 37 38 e rahat gider
  16. L

7800x3d 11.000TL RTX 3070 Ti 10.000TL Anakart 4K (top tier a620 olduğu için 4k eder) İşlemci soğutucu 1k TL SSD 2k TL kasa 1500 TL Psu 2000 TL Ramler çok kötü 2500 TL böyle 34k yapıyor ikinci elde rahat gideri var tek tek satılırsa monitör falanda verilecekse yanına 38k olabilir monitörün hz...
  17. L

İnceleme PHILIPS EVNIA 25" 25M2N3200W/00 240Hz 0.5ms İNCELEME VE KARŞILAŞTIRMA

Teşekkürler amazon tr satıcılı olmasıda beni cezbetti açıkcası
  18. L

İnceleme PHILIPS EVNIA 25" 25M2N3200W/00 240Hz 0.5ms İNCELEME VE KARŞILAŞTIRMA

mbr açmaya gerek var mı sizce overdrive açsam yeter mi düşük parlaklık sevmiyorum
Top Bottom