Arama sonuçları: *

1. T

Windows Update sonrası bilgisayarım açılmıyor

Bios sıfırlayarak açabildim, amd expo aktif olunca bu sorun oluyor kapalıyken olmuyor. Öncesinde açık olarak kullanıyordum ama update sonrası artık kapalı tutmak zorunda kaldım. Yeni güncelleme ile düzelir diye bekliyorum şimdilik.
  2. T

Windows Update sonrası bilgisayarım açılmıyor

Merhabalar, bilgisayarımı sorunsuz kullanırken dün akşam son windows 11 güncellemesi için güncelleştir ve yeniden başlat tıkladım. Bilgisayar yeniden başlarken takılı kaldı, ekrana hiçbir görüntü gelmiyor, fanlar son hızda çalışıyor. Anakart Gigabyte B650M DS3H Daha önce aynı sorunu ekran...
  3. T

BİM'de Bilkom garantili PS4 Slim 12K

Aynı fiyata çift kollu ps5 slim aldırdım japonyadan gelen arkadaşa
  4. T

2K YÜKSEK HZ IPS 27"

Hdr10, sabit stand yükseklik ayarı yok. Alıp geçmem maalesef
  5. T

Çözüldü✓ Önerdiğiniz 2K monitör var mıdır?

'2K YÜKSEK HZ IPS 27"' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/2k-yueksek-hz-ips-27.907357/post-8533056 Buradaki modellerden hangisini önerirsiniz
  6. T

Çözüldü✓ Önerdiğiniz 2K monitör var mıdır?

Önceki mesajlardaki asus ve msi ile fiyatlar aynı olsa 3ünden yine bunu mu seçerdin?
  7. T

2K YÜKSEK HZ IPS 27"

Ama beyaz olması benim için bir eksi 😄 siyahını bulabilsem hemen alacaktım ama yok maalesef
  8. T

2K YÜKSEK HZ IPS 27"

160-180hz arası beğendiğim modeller var ama çok arada kaldım: https://www.gaming.gen.tr/urun/462668/msi-g274qpf-e2-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/...
  9. T

2K YÜKSEK HZ IPS 27"

Yeni konu açmayayım +1
  10. T

Çözüldü✓ Ekran Kartımmı Arızalı ?

Psu dandik değil miymiş?
  11. T

🔥İndirim Corsair DDR5 32GB Ram 3,379₺🔥5200Mhz

Garanti ile ilgili açıkçası pek araştırmadım çünkü amazon olduğu için kafam rahattı bir sorun olursa çözeceklerinden pek kuşkum yok. Herhangi bir şey yapmadım, Tr'deki gibi dümdüz aldım geldi.
  12. T

🔥İndirim Corsair DDR5 32GB Ram 3,379₺🔥5200Mhz

Amazon germany'den 6000mhz cl36 olanları 4020 tl'ye aldım 2 hafta önce. İstanbuldayım, 5. günde elime ulaştı.
  13. T

Sistemimi "tamamlamak" için tavsiyelerinizi bekliyorum

Yorum için teşekkürler. Bu kasayı düşünüyordum zaten hatta incehesap gaming gecesinde 1500 küsür bi fiyata inmişti ama yetişemedim. Kasa ve ssdyi ayrıca alacağım. 1705956317 Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz 👍
  14. T

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Msi ve Fsp arasından hangisini önerirsiniz farkları nelerdir? Fsp markasını duymamıştım ben, Msi ise daha ucuz. Sıvı soğutma öneriniz ne olurdu belki bütçeyi zorlayabilirim veya aklımda bulunsun indirim vs denk getirince değerlendiririm.
  15. T

İki parçayı max 5k tl ye halletsem iyi olur
  16. T

Merhabalar, Uzun zamandır bu forumu takip ederim konuları okurum, bu sayede edindiğim fikirlerle bir pc kasa toplamaya başladım. Bugün ise tavsiyelerinize ihtiyacım olduğu için üye olmaya karar verdim ve ilk mesajımı yazıyorum. Şu ana kadar aldığım ürünler şunlar: Gigabyte b650m ds3h am5...
Geri