Arama sonuçları: *

1. C

Kasa çalışıyor görüntü gelmiyor

Yarın alıp denerim o zaman
  2. C

DP kablom yok maalesef Evet oturttum çıt sesi geldi.
  3. C

Hdmi
  4. C

Diğer dediklerini de uyguladım ancak hala görüntü gelmedi. Kabloyu ekran kartına takıyorum direkt ama hala sonuç yok.
  5. C

Soğutucu olarak thermalright frozen warframe 240 var. Diğer dediklerini şuan yapamıyorum müsait olduğumda yapıp yazacağım sonucu.
  6. C

İkisini de tek tek denedim olmadı. 1725114807 Ekran kartı girişine de taktım gelmedi görüntü.
  7. C

Adam alttan gelen kablo nereye takılı diye sormuş takılı olduğu yeri attım işte.
  8. C

M2 kullanıyorum ekran kartının altında takılı. Kablonun takılı olduğu yeri de attım. 1725109946 Hocam hem anakarta hem ekran kartına taktım görüntü gelmedi. Ramleri ve ekran kartını da iyice oturttuğuma eminim.
  9. C

Bilgisayarı yeni aldım sadece ekran kartı demonte olarak geldi. Kasa sorunsuz çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Kabloyu yanlış takmış olabilir miyim bakabilir misiniz? İşlemci soğutucu takılı görseli takmadan önce çekmiştim.
  10. C

Bilgisayara güç gelmiyor

Ya soğutucuyu başka yerden sipariş vermiştim o yüzden takamadım şuan. Sorun o mudur yoksa başka bir şey olabilir mi?
  11. C

Bilgisayara güç gelmiyor

Bilgisayarı bugün aldım ekran kartı demonte olarak geldi. Kabloları taktım ve çalıştırdım bilgisayar yaklaşık 1 dakika açık kalıp kapanıyor. Ekran kartını takmadan çalıştırmayı denedim ancak yine aynı sorunla karşılaştım. Kablo bağlantılarında sorun mu var acaba çok fazla da anlamıyorum...
  12. C

Hazır Sistem Tavsiye

https://www.gaming.gen.tr/urun/413239/raptor-dual4070tisuper-intel-i5-14400f-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4070-ti-super-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi almayı düşünüyorum da değişmemi önerdiğiniz bir şey var mı? RAM'i 32 yapmayı düşünüyorum. Sıvı veya hava soğutucu gerekir...
  13. C

40-50k sistem önerisi

Önerebileceğin bir sistem var mı acaba?
  14. C

40-50k sistem önerisi

4-5 gündür araştırıyorum ama nasıl bir şey almam gerektiğini bulamadım. Ekran kartı olarak 4070ti veya 4070s düşünüyorum. Hangisini almak daha mantıklı olur? Genel olarak oyun için kullanıcam.
Top Bottom