Arama sonuçları: *

1. K

Ekran kartım ana kart ile uyar mı ?

Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.71 GHz bu model kral
  2. K

Ekran kartım ana kart ile uyar mı ?

Asus Dual 1060 6 GB Ekran Kartı // Beyaz Model // 1060 ekran kartı msi h110m pro vd ana kartı ile uyar mı ? ekran kartı i5 6.nesil işlemci ile darboğaz yapar mı
  3. K

GTX 1060 6GB DUAL (O.C.) GAMING GRAPHIC CARD Kaç fps alırım

ASUS NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB DUAL (O.C.) GAMING GRAPHIC CARD ekran kartı ile Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.71 GHz işlemcili 8gb ram olan bilgisayar ile Valorant veya Cs gibi oyunlar da kaç fps alırım bide ram 16 çıkarıp fivem oynayabilir miyim ?
  4. K

GTX 1060 6GB DUAL (O.C.) GAMING GRAPHIC CARD Dar boğaz yapar mı?

Teşekkür ederim bide valorant veya cs2 oyununda ortalama kaç fps verir
  5. K

GTX 1060 6GB DUAL (O.C.) GAMING GRAPHIC CARD Dar boğaz yapar mı?

ASUS NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB DUAL (O.C.) GAMING GRAPHIC CARD ekran kartı ile Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.71 GHz işlemci darboğaz yapar mı ? birde belirtmiş olduğum ekran kartı ile işlemci için 500wat güç kaynağı yeter mi ?
  6. K

Opera'da Youtube donuyor ve düzgün çalışmıyor.

aga Allah senden razı olsun 3 gündür kafayı yedim düzeldi sonun da
  7. K

Opera'da Youtube donuyor ve düzgün çalışmıyor.

Merhaba sistem de her şey gayet hızlı çalışıyor oyunlarda kasma yok Google de veya Opera'dan Instagram'a girince kasma yok ama YouTube'a girince aşırı derece de kasıyor videoyu durdurma tuşuna basıyorum 3 saniye sonra duruyor videoya tıklıyorum kasarak açılıyor sebebi nedir acaba?
  8. K

Yardım Valorant VAN9003 Hatası

9. K

Oyuncu Mouse Önerisi ?

merhaba bütçe 1000tl kablosuz mouse önerirseniz sevinirim genelde fps türü oyunlar oynuyorum valo cs tarzı kablosuz olsun
  10. K

FiveM için 11gb depolama alnı yeter mi?

FiveM için 11gb depolama alnı yeter mi? çok fazla sunucuya girmiycem 1 veya 2 tane sunucuya girerim girersem
  11. K

Hanagi ekran kartını almalıyım ?

ama bunlara ram ve anakartın güç tüketimide ekleniyor
  12. K

4060 alamam 500w güç kaynağı var sistem de
  13. K

Çözüldü✓ ekran kartı önerisi.

normal de böyle çıkıyor
  14. K

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ekran-karti-6-gb-amd-radeon-rx-5600-xt-sapphire-pulse-1073919083/detay?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA2eKtBhDcARIsAEGTG436ag4OWNl0XjC9MqnMEzTB0rvxag3O4CdwQLUxKTDGUEGscILq4Z8aApRZEALw_wcB 2. el olarak buna baka bilirsin
  15. K

Uygun fiyatlı mikrofon öneri

1k bütçeye uygun mikrofon bulamadım ama yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir konu var eğer 2bin serisi ve Rtx ekran kartı kullanıyorsan NVDİA BRODCAST uygulamasını indirerek yapay zeka sayesinde kulaklık mikrofonunun sesinin kalitesini arttıra bilirsin arkadaki cızırtı seslerini yok edebilirsin...
  16. K

Ryzen 5 3500x işlemciye Rx6650xt uygun olur mu?

işlemciyi çok fazla yormayan oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ama valorant cs tazı fps oyunları oynarsan işlemciye çok fazla yük bineceği için ekran kartın yeterince performans veremez işlemcini ryzn 5 5600 yaparsan 3060ti a kadar sorun çıkarmaz
  17. K

İşlemcini nesli ile birlikte yazarsan daha iyi olur işlemcini bilmeden söylersem darboğaz sorunu yaşaya bilirsin. her ekran kartı her işlemciye yeterince performans veremiyor veremeyince ekran kartına yeterince güç gitmiyor ve alman gereken den dağa düşük bir fps alırsın
  18. K

Uygun fiyatlı mikrofon öneri

bütçen varsa çok iyi bir mikrofon 4 5 yıl mikrofon ihtiyacını giderir güzel kullanırsan https://www.trendyol.com/hyperx/quadcast-profesyonel-usb-condenser-mikrofon-p-349725434
  19. K

sistem özellikleri ryzn 5 5600 işlemci B550M GİGABATE anakart 16GB ram ekran kartı olarak...
Geri