Arama sonuçları: *

1. T

Mikrofonumdan ses gitmiyor

hocam eve geldim google realtek yazıp onun fotosunu mu atıyım
  2. T

hocam isteyim eve gidince atıyım olur mu
  3. T

kulaklık mikrofonu steelseries artics 3
  4. T

büyük ihtimal driverimde sorun var uzun süredir bu sorunu yaşıyorum bi şekil düzeltiyorum ama şuan nası düzelttiğimi unuttum realtek audio driver yüklemiştim galiba hatırlamıyorum nası düzeltebilirin arkadaşlar bunu sıkıldım artık bu mevzudan kafayı yicem
  5. T

Mikrofonumdan ses gitmiyo

beyler uzun zaman sonra bugün discord girdim ses gitmiyo mikrofonumdan bu sorun bi kaç kere daha teşkil etmişti çözmüştüm büyük ihtimal driver sorunum var yada baska bisey anlayan varsa yardım etsin allah askına -kulaklık steel series artics 3
  6. T

100 120K Motor Önerisi

reisim aklın varsa honda yamaha harici bisey bakma bizde yamaha scooter var xenter 150 3 bin kilometrede almıstık suan 60 bin kilometrede ve hala tas gibi tamirciye bile uğramıyoruz sadece hava filtreleri falan degisiyo o kadar motor 2 aydır yatıyo hic calısmadan geçen tek marşta çalıştı aklın...
  7. T

Wireless mouse önerisi

elim büyük hocam yoksa güzel mouslar biliyorum bide wraith kalitesine güvenmiyorum sadece wraith üzerinden klavye aldım memnunum ama mouse almayın ordan diyolar
  8. T

Wireless mouse önerisi

arkadaslar 20 cm elim var rival 3 kullanıyorum wireless güzel bi mouse gecmeyi düsünüyorum var mı önerisi olan yoksa attack shark r1 alıcam cok kaliteli degil ama is görsün diye alıcam öneriniz var mı
  9. T

SteelSeries Rival 5 vs Logitech G PRO X Superlight

hangisini aldın
  10. T

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce nasıl

kullanıyo musun hocam
  11. T

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce nasıl

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye alınır mı ?
  12. T

60 klavye kullanan varsa öneride bulunabilir mi

ne almalıyım?
  13. T

k530 pro da hosuma gidiyo sence hangisi
  14. T

60 klavye önerisiiii

neden
  15. T

60 klavye almayı düşünüyorum max bütçe 2500 tl önerileriniz var mı blue switch olmasın lütfen
  16. T

60 klavye önerisiiii

max 2500 tl bütçem var blue switch harici 60 klavye öneriri misiniz
  17. T

Mad60he klavye alınır mı

ya her sey okeyde bunların arkasında destek ayağı yok bi sroun yaratır mı acaba
  18. T

Mad60he klavye alınır mı

neden fun 60?
  19. T

Mad60he klavye alınır mı

sonuçta f tuşları var ama dimi ? 1740778397 bu arada klavyeyi kullanıyo musunuz
  20. T

Mad60he klavye alınır mı

biliyorum ama mad60he modelinde f tuşları yok diyolar sizce mümkün mü böyle bir şey
Geri