Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim REDBUL 12 ADET 456 TL TANESİ 38 TL

skt yaklaşmıştır. tahminen.
  2. G

🔥İndirim Ryzen 7 8845HS RTX4070 32GB RAM 1TB SSD Laptop 49.999TL

Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey dicem. pumada 1 alana 1 bedava var ama ben başlık açamıyorum. Yapabilen varsa yapsın. https://tr.puma.com/outlet.html
  3. G

🔥İndirim 3630 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

şarj ederken sarı yanıyor normal mi? şarja baya bıraktım sonra tekrar taktım yine şarj ediyor gözüküyo sarı renkte yani. bilgisi olan paylaşabilir mi?
  4. G

"Elektriğe bağlı şekilde de kullanılamadığından çok mantıklı gelmedi bana." diye net yorum yapılınca sorma gereksinimi duydum. teşekkür ederim.
  5. G

elektriğe bağlı şekilde kesintisiz dinleyebiliyor muyuz? bilen varsa aydınlatabilir mi?
  6. G

❌İndirim Bitti! Aliexpress Geri Döndü 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

10minutemail den açtım maili almaya çalışıyorum ama Hesabınızın güvenliğini korumak için talebiniz şu anda işleme alınamıyor diyor. outlooktan mi açıyorsunuz?
  7. G

🔥İndirim Anker 20W USB-C Şarj Cihazı (Anker Türkiye Garantili) 319,20 TL

indirim bitti galiba 399 gözüküyor
  8. G

🔥İndirim 4'lü Viski Bardağı 103₺🔥Su Bardağı 103₺🔥

sadece bu ürünlerde değil madame coco'nun tüm ürünlerinde %70 indirim var. Mağazasına giderseniz kargo ücreti ödemessiniz en azından. :)
  9. G

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Ürün banada ulaştı. 2 hafta sürüyor gelmesi, vergi felan ödemedim. Akşam yarım saat kadar kurcaladım wifi'si, bluetooth, netflix ayarlarına felan baktım yani yarım saat kadar açık kaldı tabii ki sıcaklık vardı ama el yakan sıcaklık yoktu. Görüntü kalitesi gayet iyi. f/p ürün ben begendim.
Geri