Arama sonuçları: *

• Users: AGK22
  • Order by date
  1. A

Astra 1.4T vs Megane 1.3T

Astra j sedan yol tutuşu olarak iyi bir araba Flexride süspansiyon güzel iş çıkartıyor 18 inç jant 235 genişlik lastikle kullanıyorum. Arkalar da 20 mm spacer var yol tutuşu artırıyor. 1.3tce daha performanslı ama... Bence al bir süre kullan sat başka al farklı farklı arabalar dene değişiklik iyidir
  2. A

Astra 1.4T vs Megane 1.3T

2020 Astra 1.4t araç kullanıyorum manuel stock olarak 1.3tce daha seri bir araba Astra daha oturaklı araba iki araba da öyle aman aman performanslı araba değiller 10 sn koşan arabalar sonuçta
  3. A

Yardım Arabadan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Acil Yardım Lazım!!

Kısa sürede akü bitmez baban gelince baktırır. Kızdırma bujileri artık görevini tamamlamış olabilir soğuklar başladı ondan da kaynaklanabilir bir çok nedeni olur
  4. A

En Ucuz Dambıl Tavsiyesi

Durumun el veriyorsa döküm ağırlık setleri var onlardan edinebilirsin. Geliştikçe ağırlığını ayarlarsın
  5. A

YouTube video izlerken donuyor

Bilgisayar YouTube da dizi izlerken donuyor bir süre sonra kapanıp açılıyor. Oyun oynarken böyle bir şey olmuyor , çok az kullanıyorum bilgisayarı ve yeni .Bilgisayar dan pek anlamıyorum neden bunu yapıyor ? Teşekkürler şimdiden 7500f işlemci 4070 galax ekran kartı Asus TUF Gaming B650-PLUS...
  6. A

Bu araba alınır mı sizce

Prestige paket superb daha avantajlı burada Volkswagen extra daha pahalı oluyor tutulduğundan sizin attığınız Passat fiyat olarak iyi ama superb hem üst model hem km düşük çok daha avantajlı duruyor. Passatin ağır bakımları da yaklaşıyor extra masraf olacaktır buda dezavantaj
  7. A

Bu araba alınır mı sizce

Fiyatta göre güzel alınabilir
  8. A

Gainerlerin amacı nedir?

Parasını ben vereyim aslan bana da al
  9. A

Gainerlerin amacı nedir?

Aslında kreatin yüksek karbonhidratlı öğünden sonra tüketilmesi daha iyidir
  10. A

Gainerlerin amacı nedir?

Gainer yüksek şeker içerir üstat gainer şeker oranı yazar ve Kh yarısıda şekerdir vereceğiniz para kesinlikle çöpe atmak gibi bir şey
  11. A

Öneri 27 inç 2k monitör önerisi

Bende 2 k monitör alma arifesindeyim ölü piksel olayı oluyor diyorlar şans işi diyorlar her monitörde aynı durum var mı
  12. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f 6400mhz Ram desteklermi?

Bende aynı işlemciyi aldım . Anakarta göre ram almıştım 6400 öyle olmuyormu bende merak ettim
  13. A

500000 TL araba önerisi

Performans sorunun yoksa 1.33life Corolla bakabilirsin.
  14. A

PC toplama RTX4070 Yardım

Up up up
  15. A

PC toplama RTX4070 Yardım

Selamın aleyküm öncelikle İlk defa PC alacaktım, geçen başlık açtım hazır sistem olarak çok muallakta kaldım. O olsun bu olsun derken game garajda 4060ti 16gb sistem aldım. Yükseltmeler yaptım 33k oldu siparişi verdim baktım ki tek çekim yapmışım taksitle alacaktım iptal ettim. Bakıyorum...
  16. A

Öneri oyun için telefon önerisi

YD oneplus 9pro yazılımsal imei şarjı 5.30 açık kalma var ama hızlı şarj oluyor
  17. A

Resmi telefon yazı tipi nasıl değiştirilir

Yazı tipini kontrol edin ozaman
  18. A

Ayarlara girip duvar kağıdı ve stilden orada simgeler olacak veyahut ana ekrandayken ekrana basılı tutup simgeleri seçerek
  19. A

Simgelerden uygulama adı kısmında
  20. A

Sizce alınır mı arkadaşlar?

Hayır alınmaz pahalı sıfır 15 128gb 24.500
Geri