Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ USB portları güç kesiyor

konum çözüldü mouse anakarttan fazla güç çekmeye çalıştığı için anakart kendini korumaya alıyor muş
  2. S

Valorant ses geç işliyor

Merhabalar bas konuş tuşuna basıyorum ilk basmıyor 3 4 saniye sonra basılı olarak gösteriyor ve bu arada düzeliyor ama hep 3 4 saniye sonra işliyor replikler vs
  3. S

Neden klavyeye alkol sıkınca çalışıyor ?

hocam klavyenin mekaniklerine toz kaçıyor toz veya yemek kırıntısı üfürünce veya bişey dökünce yoğunlaşıyor oyüzden böyle bi durum gerçekleşiyor kompresörünüz varsa tutmanızı tavsiye ederim güçlü olcak ama
  4. S

1 k kulaklık önerisi

1400tl https://www.n11.com/urun/rampage-rm-k60-drop-plus-71-surround-oyuncu-kulakligi-1610732?magaza=biotech&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel kulaklığı öneririm kullandığım bir kulaklık bassları ve 7.1 i çok sağlam bi kulaklık
  5. S

UYGUN GİBİ SİSTEM SİZCE Alınır mı??

he pardon linkten bakmıştım direkt rx varsa iyi alınır
  6. S

UYGUN GİBİ SİSTEM SİZCE Alınır mı??

bence alma 3050 düşük performans verir 3060 lı sistemlere bak tercihimdir
  7. S

sahibindende hazır sistem alıcam hangisini seçeyim

bence sitelerden 0 al çünkü bazıları mining yapıp satıyor emin olamazsın
  8. S

Termal macun değişimi sonrası sicaklik farki oluşmaması norma mi

laptoplara göre normal bir değer çok fazla hava boşaltımı yapamıyor doğal olarak normal yani termal macuna gelirsekde okadar bi fark yaratmaz max 5 6
  9. S

Max 25k bütce 4060'lı sistem önerisi+monitörlü

https://pckolik.com/urun/mesut-cevik-troya-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/...
  10. S

valorantta ultilerde kasma

başka tavsiye ekran kartı ayarlarından dolayıda olabilir onlarada elleşebilirsin
  11. S

ilk önce buraya bakın devre dışıysa :
  12. S

işlemcinizin sanallaştırması kapalı ise açık duruma getirin kapalıyken anlık reaksiyonları veremiyor bazen
  13. S

onuda yaptım güç seçeneklerindende yaptım :/ gene geçmedi
  14. S

Merhabalar oyundayken veya bilgisayar boştayken mousem ve klavyem otomatikmen gidiyor 2-4 saniye sonra tekrar geliyor arada mavi ekran yiyorum durdur yere nadiren. sizce sorun nedir ? arktek h61 1600mhz ddr3 gtx 1050 ti 500w psu 16gb ram 1600mhz ddr3 i5 3470
Geri