Arama sonuçları: *

1. L

Tab s9 fe plus ekran kenarında açıklık

İyice araştırıp en son çare servise göndereceğim çünkü o kadar bekledikten sonra üretim toleransı deme ihtimalleri çok yüksek sanırım
  2. L

Samsung servisine tabletimi göndersem üretim toleransı derler mi

Merhaba fotoğraftaki gibi tabletimin kenarında bir açıklık var diğer açıklıklardan bir iki tık daha belirgin tabletim yeni garanti'den geldi ve 2 ay bekledim sizce göndersem bu boşluğa üretim toleransı deyip geri gönderilebilirler mi?
  3. L

Birkaç redit posta okudum benimle aynı sorun yaşayan kişiler var ama garantiye göndersem mi bilemedim gönderince çok bekliyorum sizce beklediğim zamana değer mi büyük ihtimal üretim toleransı derler 1755271019 Kılıf kullanıyorum kılıfı çıkarırken olacağını düşünmüyorum çünkü çok dikkatli bir...
  4. L

Daha önce ölü piksel olduğu için gönderdim birebir değişim aldım cihazı ama Samsung mağazasından almadım başka bir teknoloji mağazasını aldığım için çok zor aldım stok olmadığı için 2 ay bekledim göndersem üretim tolerans deme ihtimalleri var mı göndermek istemiyorum sizce su geçirmezliği...
  5. L

Ama diğer kenarlarda olmaması normal mi kaç gündür tableti kullanamıyorum 1755264911 Gözüme sanki koca bir boşluk varmış gibi görünüyor nedense
  6. L

Ama diğer kenarlarda olmaması normal mi kaç gündür tableti kullanamıyorum
  7. L

Merhaba, Tab S9 FE Plus tabletim yeni değişimden geldi. Kenarında açıklık var. Değişim yapmak için çok uğraştım. Kenarındaki bu boşluğu fark ettim. Resimde de var. Normal midir? Ne yapmalıyım? Bastırınca oynama yok ışık sızması yok ancak diğer kenarlardaki açıklıklardan iki tık daha belirgin...
  8. L

❗❗❗Malwarebytes sonuç ne ifade ediyor

merhaba bilgisayarıma içinde kaspersky ın driver programında istenmeyen program bulduğu harici disk takmıştım diski 3 defa taradım daha sonra bilisayarımı kaspersky tam tarama ile tarattım sonuç temiz ama malwarebytes ile tarattığımda 14 pup. 2 adet malware buldu ne yapmalıyım false-positive...
  9. L

Kaspersky sonucu neyi ifade ediyor

Ne ya Hocam diski taratıyorum 1738426148 Zaten ilk bulduğu driver yükleme programını sildim şimdi tekrardan Tara atıyorum sonrasında tüm antivirüslerle bilgisayarı taratacağım ama yanlışlıkla diskteki bir dosyayı bilgisayarıma kopyaladım virüslü olup olmadığını bilmiyorum eğer virüslü...
  10. L

Ne yapmalıyım
  11. L

Merhaba bir çıkarılabilir hard diskim vardı onu tarıyordum. Arkadan da Kaspersky sanırım hızlı tarama yapıyormuş. Ve bir anda bir uyarı bildirimi aldım izinsiz giriş yapan kişiler tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek yasal yazılım diyordu. Ve...
  12. L

Laptop format sonrası ısı değerleri normal mi?

Merhaba arkadaşlar 3-4 gün önce virüs girdiği için laptopuma format attım. Sonra çözünürlükle alakalı bir sıkıntı olduğu için tekrar format attım. Tüm programları yükledim Windows Defender'dan virüs taraması yapıyordum. Laptopum eski Sony Vaio pcg -71811M. En fazla 77'yi gördü.boşta 50-51...
  13. L

Windows'un format sonrası ekran çözünürlüğü 1920x 1080'den 1366 x 768'e düştü

Evet hocam laptopun çözünürlüğü oymuş boş yere gittim iki kere format attım umarım bir zarar vermemiştir
  14. L

Hocam laptop modeli Sony Vaio pcg-71811m internette ekran çözünürlüğü o kadar yazıyor bir bilginiz varmı acaba
  15. L

Hocam güncellmeyi nasıl yapabilirim 2 kez format attım gene aynı 1738253881 Hocam 2 kez format attım maksimum 1366 x 768 oluyor
  16. L

Merhaba laptopuma format attım Sony vaio markası format atarken Windows yeniden başlatılıyor 10 saniye içerisinde dedikten birkaç dakika sonra usb'yi seçme ekranı geldi format attığım için hemen usb'yi çıkarttım format kusursuz gerçekleşti ama ekran açıldığında ölçek 125 çözünürlük 1366 x 768...
  17. L

Virüs Total prime 95 sonucu normal mi?

İndirme ismi ne oluyor acaba
  18. L

Hocam prime 95 .com diye bir site ama üstümü rastgele yazıldığı derken ne demek istediniz acaba 1738081682 Bir de virüs tutar sonucunda tespit edilemeyen yazıyor o ne demek acaba 1738081955 Prime 95.net hocam
  19. L

Merhaba. Stress test yapmak için P95 indirmek istedim orijinal sitesi sanıp siteden dosyayı indirdim. Sonra sitenin aşağısında bir yazı görüm bu site ayna sitedir yazıyordu. Hayran tarafından yapılmıştır yazıyordu. Daha sonra RAR dosyasını. VirusTotal'de taratınca bu sonucu aldım ne...
  20. L

Windows 10 BIOS hatası

Merhaba format atacağım ama bıos'ta USB belleği en başa alması için iyi gelmiyor resimdeki gibi kalıyor hiçbir yere tıklanmıyor
Geri