doğru asusun ve msi daha önce denedik ve gerçek ölü piksellerle uğraşmaktan sıkılmıştık. normalde Dell kullanıyorum ama son baktığımda fiyatları uçmuş , bu yüzden alternatif bakıyorum .
Amazondan SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık aldım , bağladığım zaman ses aşırı boğuk geliyor . uygulamasını falan indirdim hiç bir şey değişmedi, ne yapmam gerekiyor ?
Sony Alpha 7 IV gövde kamerası kullanıyorum. Canlı yayın ve dışarıda çekim yapmak için lens almak istiyorum, lenslerden fazla anlamadığım için ne alacağımı bilemedim.
az önce sıvı soğutucu taktım , arkadaşın biri bana hortumu doğru yönde taktığını emin ol dedi , tam olarak ne demek istediğini anlamadım , doğru mu taktım ?
ilk oyunum , öğrenmek amaçla tabu oyunu yapmak istiyorum . bu adımdan sonra sizce nasıl olmalı , kullanıcı doğru yada yanlış butonuna bastıktan sonra bir sonraki kart için yeni sahneye mi atmalıyım yoksa kart mı değiştirmem gerekiyor ?
https://www.hpstore.com.tr/hp-victus-laptop-16-r1019nt-intel-core-i7-14700hx-32gb-ram-1tb-ssd-nvidia-geforce-rtx4070-161-inc-fhd-144hz-freedos-mavi-9j221ea
sizce bu laptop güzel mi ?