Arama sonuçları: *

1. MetinCakir1017

WHATGEEK üzerinden son 1 ay içinde ürün alan arkadaşlar konuya baksın lütfen!!

Umarım dönüş yaparlar dostum, üzücü olmuş.
  2. MetinCakir1017

Dostum olay paraya konmak falan değil, okuduğunu anlamada ciddi sorunları var insanların. Buradaki sorun e-maillerimize veya desteğe yazdığımız mesajlara hiçbir cevap vermemeleri. Bildiğin ghostinge maruz kaldım koskoca firma tarafından :D
  3. MetinCakir1017

Ben kesinlikle göstereceğim, herhangi bir bilgilendirme olmadan günlerce insanlar bekletildi artı olarak herhangi bir bilgilendirme dahi yapılmadı, mesajlar görmezden gelindi. Bu bayağı bir eksidir benim için.
  4. MetinCakir1017

Dostum sorun beklemek falan değil, "Ürünün gelmesi ne kadar sürer bilemiyoruz, yoğunluk yaşadığımızdan dolayı sizlere biraz geç hizmet vermek zorundayız." tarzı bir e-mail atıp güzelce olayı açıklayabilirler, en azından desteğe yazdığımızda geri dönüş yapabilirler. Hani eğer bir şey söyleseler...
  5. MetinCakir1017

Benim maillerime hala geri dönüş yapmamışlar, canlı destek üzerinden de hala bir geri dönüş alamadım, 9 gün oldu. Adeta dalga geçiyorlar. GMK67 aldım, amazondan ve akkogear üzerinden keycap ile switch aldım. Diğer kargolar ülkeye giriş yapmış, klavye hala kargoya bile verilmedi.
Top Bottom