Arama sonuçları: *

1. T

Monster laptop aldım win11 kurucam siteye dahi giremiyorum

vpn açınca iniyor.
  2. T

Monster laptop aldım win11 kurucam siteye dahi giremiyorum

Siteye giremiyorum nasıl çözebilirim
  3. T

60-70K BÜTÇE İLE LAPTOP ÖNERİSİ RENDER-OYUN

Merhaba, genel olarak adobe programlarını kullanacağım ve arada oyun oynarım. Oynayacağım oyun da valo lol falan 60k ya Tulpar T6 V3.3 almayı veya 70kya Tulpar T7 V26.2.5 almayı düşünüyorum (10k parafpara iadesi yaptığı için) sizce monster almak mantıklı mı hangi markayı önerirsiniz.
  4. T

Görsel İletişim Tasarımı bölümü için laptop önerisi

yeni yerleştim kanka 60k ya çıkar bütçe 12 taksit alacağım için sıkıntı olmuyor, hangi üniversitedesin ben yeni yüzyılı kazandım burslu şekilde istanbul olması cazip geldi
  5. T

Görsel İletişim Tasarımı bölümü için laptop önerisi

Öncelikle merhaba, laptopta daha çok adobe programlarını kullanacağım. Render veya uygulama içerisinde kasmaması gerekiyor. Ayrıyetten az da olsa oyun oynayacağım bütçe 50-60k monster olursa 12 taksit olduğu için. Zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkürler.
  6. T

MONİTÖR HOPARLÖRÜNDEN SES GELMİYOR

Başka bir forumda var diye görmüştümde biraz daha araştırayım o zaman. Yardım eden herkese zaman ayırdığı için teşekkürler.
  7. T

Oralarada baktım hocam sesi açık gözüküyor. Garip bir olay bende çözemedim.
  8. T

Yok hocam olmuyor denedim.
  9. T

Hocam var diye biliyorum. Çünkü monitör ayarlarında volume falan yazıyor. HDMI ile ekran kartına bağlı monitör.
  10. T

Merhaba LG Marka eski monitörümü iş yerinde kullanıyorum. Sesini açamıyorum konuya hakim kişiler yardımcı olabilirse mutlu olurum. Herkese şimdiden teşekkürler. LG 22MK400H 21.5" 1ms 75Hz (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör
  11. T

GPU KULLANIMI 0 ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Tamamdır hocam teşekkür ederim zaman ayırdığın için iyi günler.
  12. T

Hayır gpu kullanımı şuan 30larda falan düzeldi gibi ama neden olduğunu anlamadım bozulmuş olabilir mi sizce?
  13. T

Hocam sağ tıklayınca grafik işlemciyle çalıştır çıkmıyor ama şuan gpu kullanımı var 1717945451 Ekran kartına bağlı hocam
  14. T

Evet gözüküyor şuan 2. kez resleyince gpu kullanımı geldi ama 1 saattir 0 falan
  15. T

Hocam ss atamıyorum oradan lightshot aldırmıyor ama "Bu aygıt düzgün çalışıyor." diyor. Şimdi tekrardan resledim pcyi
  16. T

Merhaba, gpu kullanımım sıfır. Bilgisayarı alalı yaklaşık 5 ay oldu ekran kartım msi 4070 super bugün bilgisayarı açtım ve valorant girdim. FPS'in düşük olduğunu ve takıldığını hissettim nvidia alt+r kısayoluyla baktığımda gpu kullanımının 0 olduğu gördüm. Görev yöneticisini açtığımda GPU...
  17. T

Windows 11 Home Keysiz etkinleştirme

Windows'u etkinleştirin yazısını silmek istiyorum. Keysiz veya free key ile silebilir miyim?
  18. T

EKRANDA UFAK UFAK MİLİSANİYELİK KARELER ÇIKIYOR

Yaptım hocam umarım olur.
  19. T

hep tarayıcıda yaşadım bir defa nvidianın uygulamasında yaşadım. ama oyunlar yaşamıyorum.
  20. T

chrome kullanıyorum
Geri