Arama sonuçları: *

1. M

Öneri Mousepad önerisi bütçe 300₺

bu mousepad iyi midir çok kişi önermiş
  2. M

Öneri 3000 tl bütçe gaming kulaklık önerisi

hocam aldın mı kulaklık ?
  3. M

yapmayı bilmiyorum yukarı ok a bastım oldu mu bilmiyorum hocam nasıl yapıldığını söylersen yaparım.
  4. M

Öneri Mousepad önerisi bütçe 300₺

Güzel kayan,malzemesi kaliteli mousepad önerirseniz sevinirim. 30x25 kullanıyorum. Ama masa boy pad önerisine de açığım.Ayrıca herhangi bir avantajı var mıdır masaboyu kullanmanın ? Aerox 3 mouse kullanıyorum mouse sürtünerek kayıyor.Eski mousem yağ gibi kayıyordu zorlanmıyordu.Acaba nasıl bir...
  5. M

Oldunuz hocam ama şimdi aldığıma daha kargo gelmeden pişman olur gibi oldum :D Tizleri gerçekten kötüymüş çünkü rtingsteki skordan bağımsız forumda da laf söylemişlerdi tizlerine.Ama eq ayarlarıyla, dolby ile falan belki iyileştirilebilir diye düşünmüştüm.Eq ayarlarına tepkisi iyimiş kulaklığın
  6. M

herkes çok övdü hs80 i ben de dün akşam sipariş verdim.Blackshark v2 ye de bakmıştım güzel kulaklık onu da önermişlerdi. Eğer beğenmezsem iade edip blackshark v2 almayı düşünüyorum.Blackshark ı Arkadaşım kullanıyor performansını iyi bulduğunu söylüyordu.Mikrofonu da fena değil, discorddan bize...
  7. M

teşekkürler hocam
  8. M

hs80 den bahsediliyor orda hocam
  9. M

teşekkür ederim yardımcı olduğun için
  10. M

Eyvallah hocam çok iyi olur atarsan. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için akşama sipariş vericem kulaklığı 1712318206 kulaklık dar geliyor mu ? dolby atmos falan kurdun mu hocam izlenimlerin nasıl
  11. M

steelseries arctis 3 kullanıyordum beni baya hayal kırıklığına uğrattı ve 5 gün önce rahmetli oldu artık.Ben de katılıyorum bu dediğinize, steelseries in uygun fiyatlı kulaklıklarının pek iyi olmadığını düşünüyorum ama sanırım nova 3 ü fena yapmamışlar. Fpste yinede fena değil dimi ? Ses...
  12. M

hs80 ve nova 3 arasında kaldım.Yardımcı olabilcek var mı hangisi daha iyidir ? Hs80 çoğu yönden daha iyimiş gibi duruyor ama oyun performansını anlamadım.İnternette çok fazla içerik bulamadım wireless versiyonuyla ilgili videolar var hep.
  13. M

ne kadar zamandır kullanıyorsun ?
  14. M

Kulaklığa baktım hoşuma da gitti baya.Forumda corsair kulaklıkları baya gömmüşler sebebi nedir ?
  15. M

nova 3 iyi midir hocam kullandınız mı ?
  16. M

cloud 3 alınır mı ?
  17. M

Selam dostlar,3000 tl bütçem var.Sürekli müzik dinleyen birisiyim,hem oyunda hem de müzik dinlerken kullanabilceğim güzel bir kulaklık bakıyorum. cloud 2 almayı düşünmüştüm fakat firma değişmiş sanırım kalitesinin düştüğünü söylüyorlar.Yeni cloud 2 yi kullanan var mı ?
  18. M

2000 TL ye Max Mouse önerisi

kullandın mı hocam ? Alınır mı sence
  19. M

Öneri 1500 TL Mouse önerisi

Claw grip kullanıyorum.Elim 18-19 cm civarında.Tercihen steelseries bir mouse bakıyorum ama marka önerisine açığım.Kablolu kablosuz fark etmez.Bütçe 1500 lira duruma göre arttırabilirim. Ayrıca Delux m800 ve Attack shark x3 kullanan varsa fikir verebilirse sevinirim.
Top Bottom