Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Windows 10 Ethernet hızı 100 Mb/sn

Arkadaşlar nmware sanal bilgisayar kullanıcısıyım. Ana bilgisayarda Ethernet hızı 100 Mb/sn olarak gözükmekte ve bunu 1 Gb/sn nasıl çevirebiliriz? Neden bunu yapmak istiyorsun derseniz nmwarede sıkıntı yaşıyorum. Bir ara uzun uğraşlar sonucu yapmıştım ama şu anda yapamıyorum. Driverlar güncel ve...
  2. B

35 bin TL laptop tavsiyesi

Anladım teşekkür ederim sanırım alacağım ama şu model nasıldır? Boşta ram slotu sanırım yok ama sorayım. https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-15-fa1082nt-b03c7ea-i5-12500h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,835100914.html
  3. B

Fan soğutma sistemi nasıl bilginiz var mı gaming leptop olarak?
  4. B

Arkadaşlar uzman arkadaşıma oyun oynayabileceği biraz da geleceğe dönük bir laptop istiyorum. Biliyorsunuz ki bazı laptopların ekran kartlarındaki watt değerleri düşük ve sanırım düşük performans veriyor. Rica etsem RAM upgrade yapılabilecek ( boşta ram slotu olan tüm slotları dolu olup 16 GB...
  5. B

7000 TL Curved 2K monitör tavsiyesi

IPS alacağız zatende curvedlerde IPS yok mu ki?
  6. B

7000 TL Curved 2K monitör tavsiyesi

Arkadaşlar arkadaşıma 7700 XT'li hazır sistem alacağız ve yanına kendisinin isteği üzerine Curved öncelikli 2K 27 İnc monitör alacağız. ( anlık Curved değil de fiyatı çok iyi olan düz monitör tavsiyelerine de açığız.) Önerilerinizi bekliyoruz.
  7. B

🔥İndirim Lenovo Legion 27" 2K 180Hz 0.5ms 🔥6.750 TL

Arkadaşıma 7700 XT li kasasına 2k monitör bakıyorumda f/p diyebilir miyiz? Ayrıca Amd ekran kartlarıyla uyumunda sıkıntı çıkartır mı?
  8. B

30.000TL kasa ve monitör tavsiyesi

Arkadaşlar borsacı arkadaşıma sistem toplayacağız. Tabii ki tek tek parça almaktansa hazır sisteme yöneleceğiz. Açıkçası fazla oyun oynayan birisi değil ve ona göre bir kasa ve 24 veya 27 inç IPS ekranlı bir monitör tavsiyesi istiyorum. Günümüzde hazır sistemlerden oldukça fazla var. Gerçekten...
  9. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Klavye olarak var mı alınabilecek?
  10. B

❌İndirim Bitti! Akko Switch'ler indirimde!

Peki yakın zamanda indirime girme ihtimali var mı veya hali hazırda indirim kodu?
  11. B

❌İndirim Bitti! Akko Switch'ler indirimde!

Dostlar pek anlamam ama klavye eksiğim var. Bana f/p kaliteli sesi tok güzel bir kombin yapabilir misiniz. Mesela Ajazz 820 Pro çok tavsiye ediliyor. Onun fiyatına hatta mümkünse daha aşağısına daha iyi bir kombin yapabilir miyiz?
  12. B

🔥İndirim POEDAGAR SAAT 259₺+Vergi🔥🔥Aliexpress

Kaç gündür uçakta sizce? Buglu derken veriler yanlış mı o zaman?
  13. B

🔥İndirim POEDAGAR SAAT 259₺+Vergi🔥🔥Aliexpress

Arkadaşlar merhaba ocağın 11 inde sipariş verdim. Ürün ayın 18inde bulunduğum şehre geldi yazıyor. Kaç gündür sipariş dağıtıma çıktı yazmasına rağmen halen gelmedi. Ayrıca sanırım ptt kargo ile gelecek lakin bana ptt kargodan mesajda gelmedi. Mail attım başka ne yapabilirim?
Geri