Arama sonuçları: *

1. X

Cihazımın işlemci değerleri çok yüksek

sağol hocam 1.5 yıldır hiçbir şey yappılmadı evet
  2. X

Cihazımın işlemci değerleri çok yüksek

iyi geceler arkadaşlar cihazım lenovo ideapad gaming 3 16ARH7 rtx3050 ryzen 5660H 8gb ram ddr5 bunun gibi özellikler var 1.5 yıllık bir cihaz ama ona rağmen acayip derecede ısınma var sistemimin kolay kaldırdığı eski oyunlarda bile ağır fps drop yiyorum msi afterburner değerlerini paylaşıyorum...
  3. X

Oyunlarda cpu kullanımı %7 ye düşüyor ve fps 20ye sabitleniyor

90 derecenin üstünde genellikle
  4. X

sıcaklık değerlerine nasıl bakabilirim dostum yardımcı olabilir misin birde nihai performans eklenmiyor win 11 kullanıyorum ama eklenmiyor
  5. X

evet sıcaklık %93 94 seviyelerinde bazen %100 bile oluyor
  6. X

prize takılı oyun sırasındayken oluyor hocam ve şöyle bir saçmalık var güç planı sadece dengeli gözüküyor başka eklenmiyor win11
  7. X

Ryzen 56600H ve RTX 3050 olan laptopum var ve son zamanlarda CPU kullanımı %60-70'teyken bir anda %5-7'ye düşüyor ve bu da oyunda kısa sürelik FPS sıkıntısını yaşatıyor sebebini anlatacak bir arkadaş var mı ya da çözebilecek? İyi sosyaller.
  8. X

Işlemci cpu kullanım düşme sorunu

ryzen 56600H ve rtx3050 olan laptopum var ve son zamanlarda cpu kullanımı %60 70 teyken bi anda %5-7 ye düşüyor ve bu da oyunda kısa sürelik fps sıkıntısını yaşatıyor sebebini anlatacak bi arkadaş var mı ya da çözebilecek iyi forumlar
  9. X

yeni aldığım tablet hakkında problem samsung

hocam media markta götürdüm adam bana diyorki bu tab serilerinde normal klavyeyle kullanmanız gerekiyor yani bu teknoloji mağazalarındaki çalışanlardan daha çok şey biliyorum yemin ederim
  10. X

masanın üstünde duruyorken hüçbür türlü algılamıyor 10 saniye sonra kesiliyor tamamen acaba bi modu filan mı var d.ye düşünüyorum
  11. X

hemen deneyip cevap veriyorum 1728321730 hocam o ekrandayken sorunsuz çalışıyor ama tekrardan ana ekrana döndüğüm zaman çalışmıyor anladığım kadarıyla bi özelliği filan var ama formatta attım aynı şekilde devam ediyor
  12. X

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar cumartesi günü mediamarkt üzerinden aldığım samsung a9 plus modelli tablette yaşadığım problemden bahsetmek istiyorum ve sizden çözüm fikirlerini bekliyorum arkadaşlar problemim şu şekilde tablet elimdeyken çok mükemmel bir şekilde çalışıyor ama tableti örneğin...
  13. X

d diski oluşturmak istiyorum ama olmuyor

şuan indirdim ne yapmam gerekiyor acaba anlatabilir misin @buff
  14. X

d diski oluşturmak istiyorum ama olmuyor

arkadaşlar merhaba C: diskim var 470 gb lik ssd şeklinde ben bunu 150 gb ayırarak bir D: diski oluşturmak istiyorum ama en fazla 25gb için izin veriyor sistem yardım edebilirseniz sevinirim.
  15. X

Sistem özelliklerim kötü değil ama yinede oyunlarda düşük fps alıyorum ?

sağol hocam cevap için bu attığın linkteki bilgisayarımla uyumlu ram dimi hocam @Emre Zengin
  16. X

cevap yok mu ya 1713796409 cevap lütfenn 1713796435 @Emre Zengin abi yardımcı olur musun?
  17. X

o seçili hocam zaten 1713716335 @Emre Zengin hocam sen anlarsın bu işlerden forumun kralı
  18. X

Arkadaşlar iyi akşamlar sistemim o kadar kötü değil ama yinede oyunlarda düşük fps alıyorum youtubede videosunu izliyorum aynı laptop adam valorantta 200 fps ama bende 90 100 anca model lenovo ideapad gaming 3 16arh7 Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7 82SC0032TX Ryzen 5 6600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050...
  19. X

Çözüldü✓ Sistem özelliklerim kötü değil ama yinede oyunlarda düşük fps alıyorum ???

abi teşekkür ederim peki bi soru sorucam bu ramları mediamarkt filan takarmı bilginiz varmı dışarıda taktırmak istemiyorum ***** saçma yerlere @Emre Zengin buymuş abi attığın ramle uyumlu bu
  20. X

Çözüldü✓ Sistem özelliklerim kötü değil ama yinede oyunlarda düşük fps alıyorum ???

al abi @Emre Zengin 1706123842 alırken oradaki adama sordum sıkıntı yaratırmı diye ddr5 olduğu için sorun yaratmaz dedi ama o günden beri benimde içime sinmedi rdr2 de filanda ram uyarısı alıyodum
Geri