Arama sonuçları: *

1. U

Hangi hikayeli oyuna girişmeliyim

Konuya eklediğim fotoğrafları incelesydin iyi olurdu
  2. U

Oynadım..
  3. U

Eklere göz atmanız için koymuştum:D Detroit oynadım.Konunun başlığıda zaten hikayesini oynamak istediğim bir oyun. 1746472652 Ekler gözükmüyormu? onuda oynadım
  4. U

Hepsinden ayrı ayrı zevk aldım gerçektende çok epik oyunlar. Sizce ne oynamalıyım? RDR1 e girişmeyi düşünüyorum. Metroyada devam edebilirim. Hatta Alan Wake serisine bile girişebilirim. Ne önerirsiniz?
  5. U

Ghost of tsushima sonrası oyun önerisi

kısa hıkayelı oyunlar oynamak ıstıyorum
  6. U

fark etmiyor hikayesi iyi olsun yeter
  7. U

Suan oynamayı en son planladıgım oyundur bg3
  8. U

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tlou2-den-sonra-oynanacak-macera-aksiyon-benzeri-oyun.1098501/ Şu konuyada bir göz gezdirin. Ne oynayabilirim? 1745484262 Bu arada Ghost of tsushimada iyiydi ama çok hantal ilerledi.
  9. U

Elimde Excalibur G770'i kaça satarım

Düz 18.000 e satsam? 30.000 kalıyor geriye almam gereken şey için onuda benim peder karşılayacam dedi zaten,ama pederede fazla yük olmak istemiyorum.
  10. U

Elimde Excalibur G770'i kaça satarım

Elimde,rtx 3050 4gb I5 12450H 512GB SSD, kullanılabilir 475GB. 16gb ram(Ekleme yok.) Sağlam batarya var. (Kutulu) Valla satma nedenim,satıp 48.000'e başka laptop almak, eskisini satayımda artık ne kadar para ederse en azından destek olur. Fotoğraf vesaire konuda almak isteyen olursa atarım...
  11. U

Steamde bedava oyun

Yorumları bot gibime geldi,bunla uğraşmak yerine gidin karayip korsanlarına başvurun.
  12. U

Tlou2 den sonra oynanacak Macera/Aksiyon benzeri oyun

Bakacagiz bi ghost of tsushimayi oynayip bitirelim hemen de :DD 1744551862 Cok ovulen bir oyunduda bakalim
  13. U

Benim için fpsin düşük olması sorun değil yani 720p alır oynarım gerekirse 1744551608 Hacı a way outta yine dl2si olan arkadasimla oynayacagiz ama yaza sözleştik biz o arkadaşla yazın baya şey yapacaz yani
  14. U

Ben alan wake 2 gibi korkuyu çok veren oyunları oynayamıyorum ya tlou2 de bile bağırmaktan şikayet ettiler evdekiler
  15. U

yalnız bu arada fark ettım sadece tlou2,ms2,ve ms miles moralesi crack oynayıp bitirmişim:D
  16. U

Hocam 2 yi sırf arkadasımla oynamak ıcın satın aldım zaten,arkdaasım sıstemını guncelleyecek yazın oynayacaz. ılk oyunuda onunla bıtırmıstım
  17. U

Hadi bakalım ghost of tsushımayı ındırıyorum sımdı,
  18. U

Ghost of tsushima veya God of war. ikisinden birine girişicem,sizce?
  19. U

Tlou2 iyiydi güzeldi(Sonu hariç) Tlou2 den sonra oynanacak Story oyun arıyorum. Şunların hepsini bitirdim,şunlar dışı. Ben God of War düşünüyorum amma bilemedim. Rtx 3050,İ5 12450H,300gb SSD,16 gb ram var.
Geri