Arama sonuçları: *

1. Ç

17.000 tl bütçeye hazır sistem önerisi

https://www.gencergaming.com/genc-eco bu sistem nasıl
  2. Ç

bütçeyi aşıyor :(
  3. Ç

ne kadar tutar ortalama
  4. Ç

https://www.incehesap.com/warrior-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45606/?hsu=13223,13224,13226,550154,13227,13228 hocam bu sistem nasıldır ekran kartı tarafında şüpheliyim
  5. Ç

bütçem maksimum 17.000 tl hazır sistem önerisi istiyorum yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürrler
  6. Ç

2.El bilgisayar alımında sorum

Herkese iyi forumlar yarın sahibindenden 2.el bilgisayar satın alacağım kişi ile whatshapp üzerinden konuştuk yarın buluşup teslim alacağım bilgisayarı fakat eve gittiğimde bilgisayar ya açılmazsa gibi korkular var üzerimde eğer böyle bi durum yaşanırsa ne yapabilirim şikayetçi vs olsam haklı...
  7. Ç

Bu konuyla pek alakası varmı bilmiyorum ama

daha öncede aynı konuyla ilgili konu açmıştım ama bakamamıştım dolar düştüğünde sağlam bir pc toplamayı düşünüyorum ama şuanki pcm ilede csde en Ana kart : GA-G31MX-S2 Ne yaparsam csde düşük ayarlarda 60-70 arası fps alabilirim ramı arttıracağım o aklımda
  8. Ç

Çözüldü✓ Csgo Dust 2de 70fps civarı almam için ne yapmam lazım

tabi knkm anakart önerirsen sevinirim işlemcinide önerirsen güzel olur ?
  9. Ç

bende öyle düşünüyorum ama şimdilik şuan dolar ve coronadan fiyatlar uçmuş şu virüs olayları filan bisin alıcam 4000e bişi
  10. Ç

teknik sorunla çok alakası yok ama pc özelleiklerim 2gb ram i2duo 2.66 2.67 ghz ekran kartı nvidia geforce 9400gt 1 gb windows 7 64 bit bu pcyle csde dust 2de 30-40 fps civarı alıyorum fpsimin 70 civarda olması için (en düşük ayarlarda) ne yapmam gerek 4gb ram zaten alıcaz başka ne gerekiyorsa...
Geri