Arama sonuçları: *

1. Lehtron

indirimli oyuncu koltuğu

dostum istersen kendi koltuğumu verebilirim.Exvega Andromeda kumaş opsiyonlu garantili
  2. Lehtron

Çözüldü✓ RX 6800XT DRİVER KURUNCA EKRAN GELMİYOR, VGA LED YANIYOR

Sorun Psudan sebepmiş.Psu değişince eski güzel günlere dönüldü :)
  3. Lehtron

GameBooster MC120 Mikrofona uygun stand?

Merhaba hocam hortlatıyorum ama uygun stand bulabildin mi acaba ?
  4. Lehtron

Yardım Kernel Power PSU tamiri yardım??

Merhaba hocam aynı sorun bende var.Bozuk psu ile ilk başlarda masaüstünü görebiliyordum ama driver siliniyordu.sonrasında zaten hep siyah ekrandaydım.aynı power ile 3 tane sağlam 6800xt denedim ama görüntü yoktu ve anakartta ez debug vga ışığı yanıyordu.Arkadaşımdan power rica ettim ve sisteme...
  5. Lehtron

Valla artık pes ettim bir kaç güne bilgisayarcıma gitcem.gpu,psu yada psu kablolarından şüpheleniyorum.Psu yada gpu çıkarsa sorunlu parça hariç komple satcam sistemi.son durumu buraya belirtirim yine
  6. Lehtron

Hiç bir yerinde switch yok malesef.bu modele koymamışlar demekki.sıvı metalde tecrübeliyim.kartın çöp olması için bantın altına girmesi yada pcbye geçmesi gerekiyor.bantın görevide bu zaten.pcb üzerine ilerleyemez çünkü ayarımı biliyorum.bütün cpu ve gpu ürünlerimde hep sıvı metal...
  7. Lehtron

1080ti'den aklımda kalmış galiba daha önce söktüğümde var diye hatırlıyordum
  8. Lehtron

RX 6800XT bios switch sorunu yardım

Merhaba hocam ben bu switch'i arıyorum ama yok.görsel atsam işaretlermisin ?
  9. Lehtron

😁 3 yıl önce 1080ti kart ve 7700k işlemcimede uygulamıştım.o akıntı muhtemelen kartı bloktan ayırırken gelmiş olabilir.karttada sorun yok çalışıyor 1706273453 Bu arada bu kartın bios switch nerede biliyormusun yada görsellere bakarmısın.çok baktım ama gözdenmi kaçırıyorum
  10. Lehtron

Hocam çok fazla inceledim ama switch yok 😳
  11. Lehtron

Şuan raid modda F2 yapıp sonucu gördükten sonra ahci çeviririm.secure boot os type seçiliydi onu uefi yaptım aç kapat seçeneği yoktu.csm kapattım kayıtlayıp çıktım.sistem boot etti ama görüntü yok.Switchlede ilgilencem ama şuana kadar aldığımdan beri aynı duruyor o switch.değiştirip sonucu...
  12. Lehtron

Yardımcı olabilirmisin benim bios hangisi ve hangisini indircem.aynı tarih ve ay'da iki bios var ama silent,oc vb isimle belirtme görmedim.Bios numaralarına baktım ikiside aynıydı 1706269729 Valla 3 günde kafam gitti f2 basınca ne yaptığını hatırlatamadım şuan ama halen uğraşıyorum tekrar...
  13. Lehtron

Kardo fazla psu kablosu yok.olanları söküp pinlerin temizlemesini bile yaptım.hdmi ve dp var ve her ikisindende denedim.Biraz önce şuna vardım aldığım bir hatadan sebep.ss atcam.bu hatadan sebep bios girip csm açtım ve pci legacy olarak seçip save edip çıktım ve siyah ekranda kalmadım.işin...
  14. Lehtron

Biosu manuel olarak ve bios pili ile sıfırladım.sonrasında internet bağlantısı olandan windows 10 kurdum ve temiz driver kurulumu yaptım ve şuan ekran yok 1706212300 Bu işlemlerden önce debug vga led ışığı yanıp kalıyordu.Şuan vga ışığı yanmıyor ve sistem boot ediyor ama yinede görüntü...
  15. Lehtron

EKRAN Bİ ANDA GİDİYOR NO SİGNAL DİYOR

Soruna çözüm değil ama fikir olması açısından yazıyorum.Aynı sorunla boğuşuyorum.denemediğim hiç bir şey kalmadı.yedek parçam olmadığı için ekran kartını,psu ve psu kablolarını test etmedim. Kart sürücü kurulu olsun yada olmasın sıcaklık stabil ve fanlar yavaşta çalışıyor ama sürücü kurunca...
  16. Lehtron

Asus X570 Prime Pro Ryzen5 5600X Radeon RX 6800XT 4×8 3600mhz Corsair Ram Seasonic 750w Gold full moduler PSU Cougar aqua 360 sıvı soğutma Samsung G7 odyssey 2k 240hertz 1ms curved 2 gündür bu sorunla boğuşuyorum.Oyundayken sistem resetledi ve bir kaç kez daha oyuna girdim ve yine...
Geri