Arama sonuçları: *

1. Z

Wartales Güncel Türkçe Yama + Tüm DLC'ler (AI)

Hocam yama için teşekkürler. 3 Şubat'ta oyuna gelen güncelleme için bir güncelleme yapabilir misiniz?
  2. Z

Teknorya güvenilir mi?

Uzun zamandır laptop bakıyordum, artık almaya karar verdim ve piyasada laptopu en düşük fiyata satan Teknorya fakat çoğu kişinin bu firmayla sorun yaşadığını gördüm bilgisi olan var mıdır acaba? Alınır mı? (Laptop...
  3. Z

PSU zarar görmüş olabilir mi?

Şuan açıldı dediğim gibi ama sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  4. Z

PSU zarar görmüş olabilir mi?

Demin youtube'da takılırken kasanın ışıkları bir anda sönüp cıst şeklinde elektrik sesi çıktı ve kapandı. İlkten hiç açılmadı ama biraz bekleyip PSU kablosunu tak çıkar yaptım şimdi açıldı. Sorun ne olabilir?
  5. Z

HP Victus vs Acer Nitro

Attığım laptoplardan hangisi daha iyidir arkadaşlar? İkisi de aynı fiyat bandında. Acer https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP8D7GN/ref=asc_df_B0CLP8D7GN1740967200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CLP8D7GN&linkCode=asn&psc=1 HP Victus...
  6. Z

Acer Nitro AN515 alınır mı?

Teşekkürler.
  7. Z

Yorumları okuduğumda bir sıkıntı yaşayan görmedim zaten de insan çekiniyor. Bir sıkıntı durumunda laptopu kime yollayacağım?
  8. Z

Bir diğer çekincem de garanti mevzusu. Bir sıkıntısı çıkarsa trendyol satıcılarına güvenemiyorum. O süreç hakkında bir bilginiz var mı?
  9. Z

Laptoplar şarj takılıyken sanırsam daha yüksek performans veriyordu doğru mu? Bir de sürekli şarj kullansak zararı dokunur mu?
  10. Z

Bir süredir laptop bakıyordum ve Acer'in linkini attığım modeli gözüme çok hoş geldi. Bütçeme de uyuyor ama laptoptan anlamadığım için yine de buraya bir sormak istedim. Sonradan RAM + SSD eklemesi yapabilir miyim ve Trendyol satıcıları ne kadar güvenilirdir...
  11. Z

HP Victus vs Acer Nitro

Laptoplardan anlamıyorum kendi adına konu açman daha faydalı olur.
  12. Z

HP Victus vs Acer Nitro

AAA+ oyunlarda yüksek ayarlarda aldığın FPS değerleri nasıl? 4060 hayli hayli yetiyordur büyük ihtimal.
  13. Z

HP Victus vs Acer Nitro

10k'lık bir fiyat farkı var. HP Victus'un çok önerilmediğini gördüm. Kronik problemleri var diyor insanlar ama indirime girmiş şuan. Hangisi yıllar boyu götürür...
  14. Z

Üniversite ve oyun için RTX 4060 laptop önerisi

model atabilir misiniz 1742635849 Bu modelin mi işlemcisi daha iyi yoksa yukarıda benim attığım Acer'in mi?
  15. Z

Alacaksam 4060 alırım ve piyasadaki 4050 kartlı laptoplar da 35k bandında. 10k daha ekstradan koymayı düşünüyorum.
  16. Z

Single hikayeli oyunlar oynamayı seven biriyim ve ihtiyaç gereği her türlü laptop almam gerekiyor. Linkini verdiğim laptop aşırı hoşuma gitti. 35k ve üzeri verip 4050 bir ekran kartlı laptop almak yerine 4060 verip yıllar boyu kullanmak daha mantıklı sanırsam. Bu laptop iyi midir, kronik...
  17. Z

Panelden bir şey yapılabilir mi?

Benim dediğim aslında işin para kısmı. Bu kadar bilgimiz sitelerde kayıtlıyken kredi kartımın kayıtlı olduğu bir yerden kart numaramı bulabiliyor mu? Onu merak ediyorum.
  18. Z

IBAN istediği hesapla kendini tanıttığı yani twitterdaki adı farklı. IBAN istediği isimle bulunabilir mi?
  19. Z

WP üzerinden konuştuk. Fotoğrafıma kadar biliyor.
Geri