Arama sonuçları: *

1. E

Yardım 9700x için anakart önerisi

reis aklımda bi model yok ama gigabayt ın anakartlarını almanı öneririm
  2. E

700tl bütçe mouse önerisi

reis tercih edermisin bilmiyorumda benim severek kullandığım çok sağlam bi mouse var everest sgmx7pro yazılımlı bi mouse 7200dpı uygulamasından rgb sini fln her şeyini ayarlayabiliyosun
  3. E

20k altı oyun için laptop

öğrenciyim masa üstü almak isterdim ama taşıma problemi yüzünden laptop almam lazım the hunter call of the wild ranch similatör cs2 lol gibi oyunları kaldırmalı bide mümkünse 18k yı çok geçmesin şimdiden teşekkürler iyi geceler.
  4. E

redmi note 11 pro plus 5g telefonu nereden almalıyım ?

redmi note 11 pro plus model telefonu nereden almalıyım ? yeşil ve ya gri renk alacağım stoklar çok hızlı tükendiğinden güvenilir satıcı bulmakta zorlanıyorum mi.com hepsiburada ve ya trendyoldan alacağım
  5. E

sağlam bir çoklu tornavida setine ihtiyacım var bütce 850tl

https://www.hepsiburada.com/117-parca-profesyonel-cep-telefonu-tablet-laptop-tamir-seti-tornavida-seti-pm-HBC000003SMHQ bu tarz bi sete ihtiyacım var bu set kalitelimidir başlıkları sağlammıdır ? en fazla 850tl veririm 1724711342 ve ya bir marka öneriniz varmı ?
  6. E

turkcell hattımda 5g varmı nasıl öğrenirim ?

yeni telefon alacağım şu anki telefonum 4.5 g destekliyor alacak olduğum telefon 5 ye kadar destekliyor türkcell hattımın 5g olup olmadığını nasıl anlarım ? not:hattın üzerinde yazmıyor ve telefon sadece kendi desteklediği değeri gösteriyor
  7. E

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 2600 ile AMD RX 580 Kasa İçin Kaç Watt İster?

reis 500 w her türlü işini görür
  8. E

konuda yazan şarkıcıların tüm albümlerini bir klasöre toplam lazım

AzerBülbül/MüslümGürses/Eyüphan/HakanTaşıyan/FerdiTayfur şarkıcılarıın tüm şarkılarını bi klasörde toplamam lazım örneğin Eyüphan ın şarkılarının hepsi bi klasörde Müslüm Gürses in şarkılarının hepsi bi klasörde olacak ve bun klasörlerde tek bir klasöre atılmalı bana yardım edermisiniz
  9. E

Çözüldü✓ android telefonda uygulamalara girerken reklam çıkıyor

reeder p13 blue 2021 telefonda uygulamalara girerken reklam çıkıyor örneğin metoloji uygulamasına girerken önce reklam geliyor dns değiştirmek gibi bir çok yöntem denedim fakat bir türlü düzelmedi kasperysky dan virüs taraması yaptım temiz çıktı bu reklamları nasıl engelleyebilirim ? android...
  10. E

Görev Yöneticisinde cpu değeri %1 olarak gözüküyor

bide oyun oynarkenmi %1 boştaykenmi 1723753730 windowsunu güncellemeyi deneyebilirsin aksi taktirde yeniden windows kurman gerekir eğer görev yöneticisinden kaynaklıysa sorun
  11. E

Bilgisayar için AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

bu power de akım koruması var diye biliyorum birazdaha araştırabilirsin ama bence akım korumalı prize ya da ups ye ihtiyacın yok
  12. E

Görev Yöneticisinde cpu değeri %1 olarak gözüküyor

bu işlemcinle değil görev yöneticinle alakalı olabilir bazı win kurulumlarından sonra görev yöneticileri yanlış değerler gösterebiliyor
  13. E

kasa modelin önemli değil psu modeli önemli marka ve modelini yazarmısın psu nun
  14. E

En iyi banka kartı hangisidir?

akbankın kanpanyaları fln güzel ama bence herkese bi ziraat bankası kartı lazım yapıkredide düşünülebilir
  15. E

ayrıca upsye modeminide bağlayıp onuda koruyabilirsin tabii ki 1723752777 pardon yukarıdaki bazı mesajlarımda ups ye psu demişim kusura bakmayın 1723752838...
  16. E

ups içinde bir miktar enerji depolayarak elektriğin anında kesilmesini engelliyor elektrik kesildiğinde pc yi kısa bi süre daha açık tutuyor ve ışığı yanıyor sen de fişi çekebiliyorsun bu sayede pc den bi anda elektrik kesilmemiş oluyor 1723752661 doğru yeni nesil psu larda ups koruması...
  17. E

prizleri soruyorsan daha çok tv gibi cihazlarda kullanılıyorlar hiç işe yaramıyor değiller bidede var ama korumaları pc ye az kalıyor 1723752535 ups içinde bir miktar enerji depolayarak elektriğin anında kesilmesini engelliyor elektrik kesildiğinde pc yi kısa bi süre daha açık tutuyor ve ışığı...
  18. E

reis elektrik korumalı prizler çok birşeye yaramıyor çok az koruyorlar paran varsa ups almanı öneririm hem modeminide bağlayıp onuda koruyabilirsin
  19. E

100MBPS İÇİN HANGİ OPERATÖR

comnet müşteri hizmetleri kötü diye biliyorum gıbır a ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama galibağa türktelekoma satılmıştı
  20. E

100MBPS İÇİN HANGİ OPERATÖR

operatör önerisi reis bi sorun yaşamadım :D gayet kaliteli ve ucuz
Geri