Arama sonuçları: *

1. A

Valorant drop giriyor sürekli

Hocam biosu sıfırladım suan düzeldi daha açamadım ama secure bootu zamanım yok haftaya açıcam xmp dediğiniz ram ayarımı oluyor hocam?
  2. A

Driverlar güncel
  3. A

Sürekli fps drop giriyo oyuna 5060 ti elran kartı ryzen 5 7500f işlemci minecraft falan hiç drop girmiyo 1500 fps falan sadece valoda secure boot açıcam diye biosu karıştırdım biraz ondan folayımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  4. A

Van 9003 hatası veriyor

Hocam pluton ftpmyi açtığımda 9003 yerine 9001 uyarısı verdi fotoğraf yükleyemiyorum hocam suan asker telefonu kullanıyorum 1769927347 Biosu istiyosanız yükleyemem ama hatayı yüklerim
  5. A

Van 9003 hatası veriyor

Secure boot açık tpm açıkmı emin değilim biostar bi anakartım var çok kötü bios menüsü emin değilim ftpm ayarını bulamadım işlemcim amd olmasına rağmen lütfen yardım edin anakart biostar b650mt işlemci amd 5 7500f
  6. A

Monitör tavsiyesi arıyorum

Hocam bütçem 5-6k arası ips bi monitör önerebilcek varmı?
  7. A

Hazır sistem için danışma

Beyler 35k ya rtx 4060 ti 5700x ultra lı bi sistem var alınır fiyatı çok uygun geldi elden alıcam muhtemelrn ekran kartının faturası var işlemcinin yok napıyım bi sıkıntı var gibi geldi 1 aylık cs ultra ayarlar 350 fps xpg 16 gb ram var napıyım?
  8. A

Ekran kartı karşılaştırması ve sistem önerisi

Beyler 3050-3060 ekran kartları hala yeterlimi yeterli değilse suan sistem önerecek varmı 35-40k arasında iyi aksamlar
  9. A

Max 30k hazır pc varmı güzel

Evet taksit
  10. A

Max 30k hazır pc varmı güzel

Başlıktaki gibi pc arıyorum hazır bazılarına baktım icime sindi acıkcası ama icime sinende 5060 yada 5050 gibi bi ekran kartıydı heryerde görüyodum çıkmadan ölen ekran kartı diye ben bu pc işinden pek anlamıyorum beyler söyle güzel beni üzmicek uzun yıllar (5-6) yıl götürecek kaymak gibi bi kasa...
  11. A

Lenovo laptop bilgisayar acilmiyor

Şuan PC tam açılıcakken siyah ekranda kaliyor
  12. A

Lenovo laptop bilgisayar acilmiyor

Laptopumu 6-7 ay sonra ilk defa açtım bilgisayar çok yavaş olduğu için dosyalari sakla seçeneğini seçerek format attım bir sonraki gun çalışıyordu fakat bir sonraki gün açmaya çalıştığında her şey doğru giderken fanlar vesayire her şey calisiyordu fakat bilgisayar ekranında ne Lenovo yazısı neden...
Geri