msı b450m anakart rx6650xt 8 gb 128 bit 24gb ram ryzen5 3600 msi 600w 80 plus psu msi mag force 100m wdgreen 1tb ssd 1tb hdd anakart,işlemci bunlar 2. el sizce sistem nekadar eder
valla ben halka arzlara katılıyorum ayda ondan max 1000tl kazanırsın oda max bide böyle gerçekten güvenilir bir hisseye yatırım yap batmayacak thyao gibi halka arz hisselerden derken 1.5k 2k elıne para gecer
samsung a24 almsıtık vergı ındırmı vaadıyle ancak bize bitane bilgi yanlış diye vergı ındırımını reddedlıler ancak biz aldıgımız sıteye gırdıgımızde yazdıgımız bılgı aynı buna benzer bı durum yasayan varmı
knk hocalar anlatmasada pardon ama şerefsizlik yapıp sorabılıyolar neden cunku suclu olamazlar mufredat yıl basında hazırlanıyor mufredeaatta ne varsa sorar ve sucluda cıkmaz onun gonlune kalmıs
msı b450m anakart rx 580 8 gb 128 bit 24gb ram ryzen5 3600 msi 600w 80 plus psu msi mag force 100m kasa ekran kartının termalini değiştim sizce bu sıstem ne kadar eder
Allah(cc) kuranda biz diye hitab eder ben cevabını bılıyorum ancak başka insanların fıkrını almak ıstedım benım arastırdıgıma gore evrenı yaratırken meleklerınde şahıt olmasından dolayı *biz* diye hitab ediyor diye arastırdıgımda bu bılgıye ulastım
5 dolarım var steamdee bıtane skıne yatırım yapmak mantıklı geldi 1 dolar bıle artsa kar benıom ıcın sızce neye yatırayım sizin tavsiyeleriniz ytd dir merak etmeyin