Arama sonuçları: *

1. Ö

RTX 4060 Tİ 16 GB & Ryzen 5 7500F li bu sistem nasıl?

gayet güzel ramini 8gb daha kendin artırabilirsin
  2. Ö

sizce sistemim nekadar eder

msı b450m anakart rx6650xt 8 gb 128 bit 24gb ram ryzen5 3600 msi 600w 80 plus psu msi mag force 100m wdgreen 1tb ssd 1tb hdd anakart,işlemci bunlar 2. el sizce sistem nekadar eder
  3. Ö

Ethernet Baglı Ama Çalışmıyor

benım ethernettede sıkıntı var etherneti sağa biraz bastır calısıyomu bak bi 10 saniye sonra sola dogru bastır yukarı asagı cunku algılayamayabılıyor
  4. Ö

Yardım ÖĞRENCİYE YATIRIM TAVSİYESİ

bi düştüğünde satamamıştım travma oldu 6 7 tavanda satıyorum ben 1712095847 3 4 kere taban yaptı
  5. Ö

Görüntü kalitesi düştü duzelmıyor

OC yapmsıtım pc kaldırmadı ekran kartım rx 580 8gb serıes yenıden baslattım pc yı sonra acıldıgında goruntu kalıtesı dustu boyle daha pıksel pıksel olduduzeltemıyorumda
  6. Ö

Yardım ÖĞRENCİYE YATIRIM TAVSİYESİ

valla ben halka arzlara katılıyorum ayda ondan max 1000tl kazanırsın oda max bide böyle gerçekten güvenilir bir hisseye yatırım yap batmayacak thyao gibi halka arz hisselerden derken 1.5k 2k elıne para gecer
  7. Ö

Sizlere vergi indirimi verildimi?

samsung a24 almsıtık vergı ındırmı vaadıyle ancak bize bitane bilgi yanlış diye vergı ındırımını reddedlıler ancak biz aldıgımız sıteye gırdıgımızde yazdıgımız bılgı aynı buna benzer bı durum yasayan varmı
  8. Ö

Öğretmen kitapta anlatılmayan şeyi sınavda sorabilir mi?

knk hocalar anlatmasada pardon ama şerefsizlik yapıp sorabılıyolar neden cunku suclu olamazlar mufredat yıl basında hazırlanıyor mufredeaatta ne varsa sorar ve sucluda cıkmaz onun gonlune kalmıs
  9. Ö

MX4 VS MX6 Termal macunlarından hangisi alınır?

max 1 2 derece degısır
  10. Ö

MX4 VS MX6 Termal macunlarından hangisi alınır?

tabıkıde mx6 yogunluk farkı var ve daha ıyı ve hızlı sekıldfe ısıyı iletiyor
  11. Ö

sistemi satcam sizce kaç tl eder

msı b450m anakart rx 580 8 gb 128 bit 24gb ram ryzen5 3600 msi 600w 80 plus psu msi mag force 100m kasa ekran kartının termalini değiştim sizce bu sıstem ne kadar eder
  12. Ö

sizce sistemim iyi mi?

teşekkur ederim durumhm olduhunda bunlari degisrecegim fikirleriniz icin tesekkurler
  13. Ö

sizce sistemim iyi mi?

anakartım msı b450 gamıng plus rx 580 8gb ryzen 5 3600 24gb ram 1tb ssd 600w 80 plus psu sizce sıstemım yeterlımı veya ıyımı yada neler ekleyebılırım
  14. Ö

5 dolara oyun önerisi

5 dolar oyun onersıı lazım
  15. Ö

Allah(cc) neden kuranda biz diyor? ama sızlerın cevabını merak edıyorum

yemin etmek islamda çok buyuk bırşey Allahta soyledığı şeylerin ciddi oldugunu gercekten var oldugunu yemin ederek soylemiştir
  16. Ö

Allah(cc) neden kuranda biz diyor? ama sızlerın cevabını merak edıyorum

Allah(cc) kuranda biz diye hitab eder ben cevabını bılıyorum ancak başka insanların fıkrını almak ıstedım benım arastırdıgıma gore evrenı yaratırken meleklerınde şahıt olmasından dolayı *biz* diye hitab ediyor diye arastırdıgımda bu bılgıye ulastım
  17. Ö

cs de 5 dolar altı yatırım yapılacak skınler

5 dolarım var steamdee bıtane skıne yatırım yapmak mantıklı geldi 1 dolar bıle artsa kar benıom ıcın sızce neye yatırayım sizin tavsiyeleriniz ytd dir merak etmeyin
  18. Ö

arkadaşım olurmusun bunu gören insan

teşekkur ederim
  19. Ö

Yardım BU SES NORMAL Mi? NE YAPMAM LAZIM?

onu duzeltmenın yolunu bıulmıyorum ancak yuksek akımdan dolayı o sesın gelebılecegını bılıyor endıse etmene gerek yok yani
  20. Ö

evde nasıl kendımı sarhoş edebilirim

1707416270 PARDONDA SEN BENLE DALGAMI GECIYOSUN AYOL
Geri