Arama sonuçları: *

1. T

7 bin tl bütce ile bu laptop uygunmudur

önerebiliceginiz varmıdır
  2. T

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/
  3. T

fiyata yakın stokta olan bu var onerirmisiniz
  4. T

teşekküler hocam monster serisi yada bundan alıcam
  5. T

link paylasabilirseniz sevinirim hocam
  6. T

7 k ya kadar yukarıdakı sartlarda onerebiliceginiz varmıdır hocam
  7. T

baktım fakat ürün yok :(
  8. T

önerebiliceginiz başka ürün varmıdır
  9. T

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-x509jb-core-i5-1035g1-1-0ghz-8gb-ram-256gb-ssd-15-6-mx110-2gb-w10.html 7k bütcem var genel olarak ofis ve bazı oyunlar icinde kullanıcagım (cs go gibi) günlük fırsatta gorunuyor. alınabilirmi tavsiye ediceginiz baska ürünler varmıdır tesekkürler
  10. T

Son karar (Klavye Tavsiyelerinden)

Kesinlikle butce meselesi arada cok fazla fark yok tabi karar size kalmıs rainbowda tek renk sansınız yok bildigim kadarıyla
  11. T

Son karar (Klavye Tavsiyelerinden)

Ogre kullanıyorum bir sıkıntıyla karsılasmadım öneririm fakat rgb olanını kullanıyorum
  12. T

200-300 TL klavye önerileri.

Tecrube etmedim lakin kucuk bir farkta olsa daha iyi o farkı vermeye degermi bilmiyorum size kalmıs kırmızı switch hayranıyım😇
  13. T

Bilek destegi bir hayli kaliteli hic bir sıkıntısı yok, turkce fakat sonradan baskı, bir kötü yanı küçük enter bana gore.
  14. T

Ogre kullanıyorum memnunum👍
  15. T

psu kac watt onerirsiniz

ryzen 5 3600x MSI B450M PRO-M2 MAX B450 AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (OC) M.2 USB3.2 Anakart TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) Asus-ROG-STRIX-GTX1660TI-O6G-GAMING ekran kartı g skill 3600 mhz 8gb x2 RAM var bu sisteme 500-550 watt psu yeterli olucakmıdır daha...
  16. T

Sizce hangi seçimi yapmalıyım

2 sinide kullandım acık ara xdrive derim..
  17. T

Calitte oyuncu koltuğunu öneriyor musunuz?

calitteyi 2 yıl kullandım hocam ciddi sekilde iz kalıyor koltukta basıya baglı. xdrive öneririm suanki koltugum gayet memnunum
  18. T

Gamepower ((warlod//michavk//kizaru))

Kesinlikle bende net bi karara ulasamadım sanırım biraz gözlemleyip indirime giren olursa alıcam:)
  19. T

Bende hs50 secenegini dusundum fakat biraz gorselligede takılıyorum sanırım o yuzden gamepower modellerine yoneldim
  20. T

arkadaslar bu 3 ünden hangisi sagliklı olur pek fark yok sanırsam arada RGB ve 7.1 olsun istiyorum ortalama 300 tl bir butcem var.
Top Bottom