Arama sonuçları: *

1. P

Akıllı Saat Önerisi ++

Merhaba herkese iyi formlar, yine kendim için olmayan bir şey hakkında bilgi almak ve önerinizi almak istiyorum . Kardeşimin doğum günü için akıllı saat almak istiyorum tek aradığım özellik hat takılabilir olması çünkü kendisinin henüz telefonu yok ama hattı var arayabilelim çok basit saatler...
  2. P

karne hediyesi ( kardeşee )

kardeşim 10 yaşında bilgisayar alacaktım ama şöyle bir şey var hep yanında taşımasını istiyorum benim zaten bilgisayarım var iPad ne öneriyorsunuz peki 9. nesil 5 6 bin öyle ise alacağım yardımcı olabilirsen çok sevinirim .
  3. P

oyunlarda ve kullanımda daha mı rahat eder sizce fiyat farkı büyük evet ama gerçekten o fiyat farkına değer mi
  4. P

Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox pubg ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım Samsung Galaxy Tab S6 Lite çok mu eski kalır veya buna benzer f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz şimdiden...
  5. P

fan farkı için yardım

bugün değiştiricem bunu kullanmaya başlayacağım teşekkür ederim +refim var sana :)
  6. P

fan farkı için yardım

ryzen 7 2700x fanı bu bu kule tipi mi oluyor
  7. P

fan farkı için yardım

kule tipi ne oluyor pek bilgim yok ?
  8. P

fan farkı için yardım

merhabalar iyi formlar ben yeni işlemci aldım ( ryzen 5 5600x ) eski işlemcim ( ryzen 7 2700x ) bunların fanlarını değiştirmek istiyorum rgb fan kullanmak istiyorum birde 2700x fanı daha iyi sanırım taksam sorun olur mu bir bilgisi alakası olan yardımcı olabilir mi lütfen teşekkürler .
  9. ryzen 7 2700x satılıktır

ryzen 7 2700x satılıktır

ryzen 7 2700x satılıktır yeni işlemci aldığımdan satıyorum alıcısına hayırlı olsun istanbul içi olması tercihimdir
  10. P

ryzen 7 2700x vs ryzen 5 5600x

B450M S2H lanet anakart işte hahaha vardır illa bunun videosu çok kötü ama şimdilik idare etsin yeter
  11. P

bana instagram veya başka ulaşabileceğim bir adres verir misin biraz başını ağrıtacağım :)
  12. P

tamam peki güncel fiyatları nedir bu 5600x 4.100 e buldum bir tane ortalaması böyle mi ?
  13. P

bu işlemi 2700x takılı iken mi yapacağım yoksa yeni aldığım işlemci ile yapsam olur mu ?
  14. P

yeni almayı düşünüyorum dediğim gibi diğerini elimden çıkartmak istiyorum ne kadar eder onu da kestiremiyorum ama tek sorun alıp işlem yapamamam ondan korkuyorum 1644313618 bios güncellemesini nasıl yapıyoruz
  15. P

dinimiz amin abi ahahaha hiç bilgim yok desem yeridir inanır mısın 2 yıl önce topladığım bilgisayar hala nasıl ayakta bende şaşkınım açıkçası
  16. P

alıyorum tabi ama fps drop çok yapıyor 200 üstü sabit kalamıyor yoksa 250 görüyorum elbet ama sabit kalmadığından oyunuma etki ediyor 1644313005 buna nasıl bakabilirim şu an işteyim akşam eve gidince bakabilirim ben anakart işlemci olarak satıp işlemci anakart almayı düşünüyorum ama şimdilik...
  17. P

peki sana bütün bileşenlerimi atsam direkt işlemci değiştirmek istiyorum şu an yardımcı olur musun sorun çıksın istemiyorum
  18. P

merhaba bilgim dahilinde olmadığı için soruyorum ryzen 7 2700x kullanıyorum ekran kartım 2070 super ( gigabyte ) ryzen 5 5600x geçmeyi düşünüyorum ama youtube den izlediğim videolarda arada çok uçurum bir fark olmadığını gördüm yardımcı olabilir misiniz . ( valorantta 200 fps alamıyorsam bu...
Top Bottom