Arama sonuçları: *

1. P

Bilgisayar Açıldıktan Sonra Donuyor..

Hayırlı kandiller öncelikle. Bilgisayarımda şöyle bir sorun var bilgisayar açıldıktan hemen sonra ekran donuyor ama mouse hareket ediyor clickler çalışmıyor yalnız eğer ilk açıldığı gibi donmadan masaüstüne sağ click yapıp ekran kartı ( amd software ) uygulamasını açabilirsem sorunsuz devam...
  2. P

Logitech G PRO Superlight

Agalar selamlar; Aktif kullandığım Logitech G PRO mouse bunu Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2c ( veya düz SUPERLIGHT ) ile değiştireceğim aralarında çok büyük bir fark var mı oyunlarda bunun farkını görür müyüm bilgisi olan var mı merak ettim. Herkese iyi formlar.
  3. P

2. Monitörde Kayma Yaşıyorum.

yok maalesef o ayarların hepsini denedim olmadı
  4. P

nerede oluyor o ayar acaba
  5. P

Selamlar herkese iyi formlar, Yeni bilgisayar topladım Allah herkese nasip etsin, sizlerden bir konuda yardım rica edeceğim. Bilgisayarı 2 monitör olarak kullanıyorum fakat oyunlara girdiğimde 2. monitörde açık olan her ne varsa sağa doğru kayıyor örneğin cs oynuyorum yan ekranda yayın...
  6. P

Hazır Sistem Sonrası Yapılması Gerekenler ( Yardım )

hahaha bu söylediklerini önce benim anlayacağım hale getirip işe başlamam lazım sanırım ama teşekkür ederim cansın
  7. P

Hazır Sistem Sonrası Yapılması Gerekenler ( Yardım )

Selamlar herkese iyi akşamlar, Yeni bir sistem topladım amd ekran kartı hiç kullanmadım ve yeni sistem aldığımda yapmam gereken ne var hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  8. P

300Hz Monitör İçin Donanım Önerileri

sıvı soğutucu alacaktım ama sanırım önceliğim ram olacak
  9. P

teşekkür ederim bilgilerini bana aktardığın için.
  10. P

tek ram olarak alabildim 2. ram aldığımda o konuda kapanacak ayrıca sıvı soğutucuda eklediğimde kafamda soru işareti kalmayacaktır, tek bilmediğim ve öğrenmek istediğim detay aslında güç kaynağıydı sanırım onda da sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum
  11. P

böyle bir sırt sıvazlama peşinde değilim aslında belki öyle anlaşılmış olabilir evet haklısınız 3 4 sene sonra belki değiştireceğimiz şeyler bunlar fakat sormak, bilgilenmek istedim
  12. P

özelden yazdım
  13. P

teşekkür ederim yükseltmesi olan şeylere çok takılmıyorum sıvı soğutucu 240mm veya 360mm yakın zamanda takılır
  14. P

soğutucu sıvı soğutucu ile değişecek 1 2 ay sonra benim asıl takıldığım konu güç kaynağı acaba yeterli olacak mı ? 1762893267 anakart çok mu leş oldu :D
  15. P

selamlar herkese iyi formlar sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var.. bir sistem topladım bunları sizlere yazacağım iyi mi kötü mü yeterli mi bunları söylerseniz çok memnun kalırım ( genelde fps oyunları oynuyorum monitörüm 300 hz ) Not : Ekstra olarak 32GB ram daha takılacak bu sisteme tek...
  16. P

Ryzen 7 7800X3D x 9070XT YARDIMMM

selamlar herkese iyi formlar sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var.. bir sistem topladım bunları sizlere yazacağım iyi mi kötü mü yeterli mi bunları söylerseniz çok memnun kalırım ( genelde fps oyunları oynuyorum monitörüm 300 hz ) Not : Ekstra olarak 32GB ram daha takılacak bu sisteme tek...
  17. P

Fiyat ve Bileşenler İçin Desteğinize İhtiyacım Var

abdullah beyyy bir sistem yapsa gidip alsak :D
  18. P

doğru daha ucuzu gelebiliyor ama istediğim gibi gelmiyor benim istediğim işlemci ve ekran kartı bu olmasını istiyorum
  19. P

53.000 TL Bilgisayar Fiyat ve Performans Yorumu

bana da lazım önerebilirsin bana :)
  20. P

Selamlar herkese iyi formlar, Uzun zamandır bilgisayar toplamak istiyorum ve karşıma gaming.gen sitesinde güzel sistem çıktı linkini bırakıyorum...
Geri