Arama sonuçları: *

1. N

32 GB Ram'li bilgisayarın çok fazla ram kullanması

Ekte olduğu gibi pcyi yeni aldım kendim montajını yaptım bıostan sadece expo açık neden böyle oluyor anlamıyorum ama
  2. N

Gereğinden fazla RAM kullanımı

tamamdır hallettim teşekkürler
  3. N

anakart modeli doğru dediğiniiz yaptım oldu şimdi tekrar 32ye çıktı dediğinizi uyguladım indi 14 15'e teşekkürler 1767368087 birde bunu kapattım ya ethernet kullanıyorum zaten wifi kullanmak istedim bunu açmam mı gerekicek
  4. N

ama uygulamaları kapattığım zaman da inmiyor
  5. N

Yakın zamanda ddr5 sisteme geçtim özellikleri şöyle asus rog strıx b850m gamıng ryzen 7 7800x3d 5060ti 16gb 2x16 32gb 6000mhz cl30 ram 750W gold power ve işlemci soğutucu ssd vs. var pubg mobile oynuyorum normalde oynarken ram kullanımı 16gb falan oluyor sorun olmuyor ama bazı zamanlarda...
  6. N

Bilgisayar parçaları birbiri ile uyumlu mu

teşekkürler hocam
  7. N

Bilgisayar parçaları birbiri ile uyumlu mu

Merhaba akşam bu parçaları sipariş vereceğim herhangi bir uyumsuzluk olup olmadığını söylerseniz sevinirim. Anakart: ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI İşlemci: 7800x3d Ram: Klevv Cras V Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 Ram M.2 SSD: Kingston 1TB KC3000 NVMe Okuma 7000MB-Yazma 6000MB M.2 SSD Kasa...
  8. N

Bilgisayar bileşenlerinin satış piyasası kaç olur

letgoya bakarak bu fiyatları çıkarttım bende
  9. N

biliyorum pahalandığını ama alıcam yani sorun yok o konuda sadece elimdekiler ne kadara gider öğrenmek istedim 1766321567 ekran kartı rx 590 sorunlu olabilir bakacağım ona sorunu yoksa kaça gider
  10. N

diğerleri için bir fikriniz var mıdır
  11. N

ne kadar bir bekletme zaten baya bir yükselti daha da yükselir mi
  12. N

Merhaba ddr4 sistemim var ve 5'e geçeceğim eski parçaları da satmak istiyorum hiçbirinin sorunu yok aktif zaten onları kullanıyorum ama aklımdaki soru 2.el olarak kaça giderler biraz araştırma falan yaptım ve aşağıdaki fiyatları oluşturdum doğrudur yanlıştır bilemem sizin önerilerinizi de almak...
  13. N

Çözüldü✓ MSI Pro X870-P Wi-Fi vs ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI

tamamdır o zaman teşekkürler
  14. N

Çözüldü✓ MSI Pro X870-P Wi-Fi vs ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI

DDR5 sisteme geçiyorum o yüzden bir anakart almak istiyorum. Yaptığım araştırmalarda ise aşağıdaki ikisinden biri olacak hangisi bilemedim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5FBV4P?tag=akakceprime-21&th=1...
  15. N

DDR4 sistemi DDR5 yapmak için parça önerisi

anakart olarak benim önerdiğim ile farkı nedir acaba ve ram olarakta mhz bir tık daha yüksek bir şey ne olabilir
  16. N

anakart olarak https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...-anakart-p-55806?utm_campaign=akakce&v=1.33.4 bunu düşünüyorum ram olarakta mhz'si yüksek bir ram alacağım cl'sine çok bakmayacağım birde işlemciyi 7800x3d alırsam...
  17. N

işlemci 7800x3d alacağım hocam anakartta gaming gecesinde bulabilirsem x serisi istiyorum bende
  18. N

anladım zaten bilmiyordum öyle bir şey duymuştum da yanlış duymuşum o zaman ram olarak 7200mhz cl34 daha mı mantıklı cl30 ile cl34 arasında çok bir fark olur mu 1765723984 aldığım zamanlarda baya vardı ama eevt baktım düşmüş şimdi ama gerçekten ikinci el pek tercih etmiyorum sıfır tercihimdir
  19. N

çok tavsiye aldım bu almadan önce ve uygun bir fiyata aldım 21'e aldım piyasanın çok altındaydı 1765723437 ikinci el pek almak istemiyorum bilmediğim bir sorun ile karşılarım falan uğraştırmasın istiyorum
  20. N

40k civarı bir bütçe gözden çıkarttım zaten rami almışkende mantıklı bir şey yapayım diyorum o yüzden 1765723011 şu anki sistemimdeki ram çok yetersiz bir şey yapamıyorum mecbur değiştirmem lazım
Geri